Locul in care clujenii se intalnesc sa ofere si sa primeasca gratis cele mai scumpe servicii

Tuns si aranjat gratuit, manichiura si pedichiura fara sa platesti un leu, machiaj profesionist la cerere, fara sa scoti un ban din portofel. Clujenii au un grup in care cer si ofera unele dintre cele mai scumpe servicii in mod gratuit. Tot aici sunt puse la bataie cele mai neobisnuite cereri si oferte.

Vizita la coafor plus alte “rasfaturi” pentru doamne si domnisoare, costa, o stiu pana si sotii sau prietenii acestora, o mica avere. Cele mai informate dintre femei fac insa parte dintr-un grup online in care toate aceste servicii sunt oferite gratuit, la unele dintre cele mai laudate saloane din oras.

Pe “Servicii Gratis Cluj-Napoca” iti poti face programari la tuns, aranjat, iti poti  manichiura si pedichiura, machiaj si chiar epilat in fiecare zi. Cei care muncesc in saloane in care, in mod normal, se lasa cateva sute de lei pentru aceste “mofturi” ofera programari online fara sa ceara un leu pentru asta.

Tot aici se ofera sedinte foto, se repara tablete, se tatueaza sprancene, se ofera tratamente faciale si stomatologice, se dau carti si haine, toate in mod gratuit. O clujeanca a reusit chiar sa isi repare laptopul cerand ajutorul pe “Servicii Gratis Cluj-Napoca”, in timp ce alte cateva zeci si-au instalat Microsoft Office cu licenta, apeland la ajutorul unui internaut binevoitor.

Tot aici, profesionisti au anuntat ca ofera ore de consiliere psihologica gratuite, dar si albiri de dinti.

Comentarii

Alina

30.03.2017 14:40

Da, totul e gratuit, pentru ca in 95% din cazuri este vorba de cursanti ai scolilor de beauty, care au nevoie de clienti. Iar serviciile vor fi...la noroc. Nimeni nu ofera gratuitate fara un scop anume. In general, incepatorii fac asta si riscul e pe masura. Poti beneficia de calitate sau de dezastre:)

Adauga comentariu