Locuință cuprinsă de flăcări în urma unui incendiu provocat intenționat

O familie din Turda a rămas fără locuință după ce, în urma unei dispute familiale, a fost provocat un incendiu care a distrus în totalitate locuința familiei. Nefericitul eveniment a avut loc, marți dimineața, în jurul orei 05.15 în zona unei locuințe improvizate de către cetățenii de etnie romă.

„Am intervenit cu o autospecială cu apă și spumă pentru stingerea unui incendiu care a cuprins o baracă improvizată din lemn, situată pe malul râului Arieș, în zona străzii Panait Cerna, municipiul Turda.

Evenimentul a fost anunțat în jurul orei 5.15 în această dimineață, iar cercetările prealabile au stabilit că cel mai probabil incendiul a fost provocat intenționat, ca urmare a unor dispute familiale, în zonă fiind mai multe locuințe improvizate de către cetățeni de etnie romă.
Baraca cuprinsă de flăcări a fost distrusă în totalitate, intervenția pompierilor timp de 50 de minute, reușind să limiteze extinderea incendiului și la celelalte locuințe.
Cercetările preliminare au stabilit ca și cauză probabilă a incendiului o acțiune intenționată, ca urmare a unor dispute familiale.
De asemenea, pompierii au solicitat prezența unui echipaj de poliție pentru a înfrâna disputele care continuau, pe timpul operațiunilor de intervenție, între cetățenii care locuiau acolo”, transmite ISU.

 

 

Adauga comentariu