In loc de miel, Statul Adanc ne-a pus o pisica moarta pe masa: Sebi Ghita

Are dreptate colegul meu Razvan Dumitrescu cand se intreaba. Am inteles acum ceva saptamani ca domnul Florian Coldea, vicepresedinte la SRI, ar fi trecut in rezerva. A vazut cineva anuntul din Monitorul Oficial? Era totusi chestor cu 19 mii de stele.

Secundo. Facem pariu ca nimeni nu va mai vorbi despre noaptea alegerilor si limbilor lungi ale oamenilor Statului?

Schema se numeste in PR, ala adevarat, nu ala de-l face agentia Golin, "put a dead cat on the table".

Exista o tema nationala, mare, juicy. Presanta pentru gulerele albe. Si atunci serviciile, in mijlocul umectarii morale generale, arunca o pisica moarta pe masa.

In 110 la suta din cazuri, opinia publica reactioneaza la fel: de pilda acum, in loc sa continue sa preseze pe intrebarea daca alegerile din 2009 au fost fraudate, opinia publica va zice: hiii, uite ce pisica moarta a aparut pe masa, grijania ma-tii, Sebi Ghita. Ia sa vedem unde a fost, ce a facut, ce a mancat, cand va fi extradat, facem si un remember la tot ce a zis.

Apoi merem la beserica, cantam repede si frugal aia cu cristos a inviat din morti cu moartea pre moarte calcand, halim 14 oua si drob, bem un sprit si ne culcam ragaind saratele cu chimion.

Necolaiciuc, Colectiv, Hexi, Ghita, e acelasi protocol. Aceeasi intriga. Acelasi deznodamint.

Apropo, ati vazut ce cioc si-a lasat porcul de Ghita? Oare cand il aduc in tara? Oare avea bani la el?

Comentarii

cocolino

14.04.2017 09:47

Super articol dle L.Alexa!Pacat ca prea putini oameni inteleg situatia. Va admir pt ca aveti rabdarea si perseverenta ca in continuare sa relatati aceste lucruri care sunt EVIDENTE, dar pe care lumea nu le intelege, nu vrea sa le inteleaga, sau s-a indobitocit prea tare ca sa le mai poata intelege.E foarte trist ca tocmai tinerii pe care noi ii consideram inteligenti, pun botul la aceste manipulari, si tot ce au in cap e "Grindeanu e naspa, Ciolos e cel mai tare", OUG 13, #rezist si toate aceste subiecte, care fac parte din planul extins de manipulare (faza de azi cu Seby alias "pisica moarta" e doar un episod din planul mare).Sa speram ca Seby va apuca sa faca acele dezvaluiri, si evident sa aduca probe (it's not what you know, it's what you can prove) in fata unei instante romanesti, desi sunt sanse mari ca el sa fie ucis inainte (sa nu uitam ca au fost ucisi si altii care stiau lucruri mai putin grave ca el).Respect.

klauss

14.04.2017 10:43

Nu va fi ucis, e mult prea vizibil. Insa va fi redus la tacere prin faptul ca procurorii nu ii vor mai lua in considerare denunturile pe durata detentiei si o sa stea la beci suficient de mult timp incat sa uite lumea de rahatul pe care a inceput sa-l devoaleze.

Adauga comentariu