Loc de joacă periculos în Mărăști, delimitat de un drum aglomerat, de o benzinărie și de un șantier

Locurile de joacă pentru copii din Cluj-Napoca sunt amplasate, de multe ori, în locurile cele mai periculoase și nesănătoase. Ele par a fi realizate doar pentru a fi bifate pe hârtie drept „realizări”, pentru că niciun părinte responsabil nu și-ar lăsa copilul să se joace lângă calea ferată sau la 2 metri de un drum intens circulat.

În dreptul podului Aurel Vlaicu, la intersecția străzilor Teodor Mihali și Aurel Vlaicu, Primăria a amplasat un loc de joacă delimitat față de carosabil doar cu un gărduleț simbolic, de o jumătate de metru înălțime. Locul mai este învecinat și cu o benzinărie. Și, fiindcă acest mediu periculos nu era de ajuns, municipalitatea a mai aprobat și un șantier lipit de locul de joacă, în care copiii se bucură astfel și de praf, de moloz, sănătate curată pentru plămânii celor mici!

Din fericire, părinții sunt mai responsabili decât Primăria lui Emil Boc, așa că, în acest loc nu se joacă țipenie de copil! Bani publici irosiți, proiecte bifate, un motiv în plus ca primarul nostru gospodar să fie perpetuu reales!

Aici sunt banii dumneavoastră:

 

Adauga comentariu