Liviu Mîndrușca, socrul asistatului social Ionuț Geană, a fost scos de pe listele PMP și nu mai candidează în comuna Pălatca

Socrul lui Ionuț Geană, Liviu Mîndrușca a fost scos de pe listele PMP pentru candidatura de primar în comuna Pălatca. Potrivit celor de la PMP, în luna iulie s-a purtat o discuție cu afaceristul Mîndrușca, iar acesta și-a luat angajamentul verbal că intră în echipa PMP și candidează în Pălatca pentru funcția de primar.

Președintele PMP Cluj, senatorul Cristian Lungu (foto) susține că a anunțat la începutul verii că Liviu Mîndrușca este candidatul susținut de partidul din care face parte, însă s-a trezit că acesta a trădat și s-a mutat la PSD Cluj, unde ginerele asistat social încasează bani pentru promovarea electorală. 

„Nu mai avem candidat pentru funcția de primar la Pălatca. Liviu Mîndrușca a plecat la PSD. Noi am vorbit cu el, s-au purtat discuții și s-a stabilit ca el să fie candidatul PMP în localitatea respectivă. L-am anunțat în presa locală de acolo și am asigurat electoratului că beneficiază de susținerea mea și a Partidului Mișcarea Populară. Nu am mai semnat nicio adeziune și a plecat subit la PSD. Nu avem nicio explicație de ce a făcut asta”, a declarat senatorul Cristian Lungu. 

Citește și: Cordos l-a ales pe asistatul social Ionut Geana sa se ocupe de campania de online a PSD Cluj

Adauga comentariu