Liviu Man, director Gazeta de Cluj despre amenda încasată de Ziar de Cluj: „Să le fie rușine și doamnei procuror și doamnei agent principal!”

Directorul publicației Gazeta de Cluj, Liviu Man, consideră că amenda pe care a primit-o firma editoare a Ziar de Cluj pentru un articol scris de colegul nostru, Victor Lungu despre un polițist local care a făcut o parcare neregulamentară, este o lingușire a unei anumite agente de poliție pe lângă o anumită doamnă procuror.

„Amenda dată de Secția de Poliție 5 de doamna polițist agent principal Oprea este culmea linsului într-o anumită parte anatomică a corpului omenesc (pe care nu o denumim aici ca să nu fim dați în judecată pentru calomnie și insultă) din partea Poliției față de Procuratură, în speță mă refer la doamna procuror Boca. Am un singur mesaj pentru ei: Să le fie rușine și doamnei procuror Boca și doamnei agent principal Oprea!”, a declarat Liviu Man.

Firma editoare a Ziar de Cluj a fost amendată de Poliție cu 1.000 lei în urma unui articol despre o parcare neregulamentară realizată de un polițist local, care este soțul procurorului Luminița Boca.

Citește și:

VÂNĂTORI DE NESIMȚIRE. Se pare că e vorba de un polițist local! Dacă e așa, JOS PĂLĂRIA, Emil Boc! JOS PĂLĂRIA, Marcel Bonțidean!

Poliţistul local a depus plângere pentru „jigniri în public” la Secţia de Poliţie nr. 5 a municipiului Cluj-Napoca. În urma plângerii, firma editoare a Ziar de Cluj a încasat amenda pentru „un articol care prin folosirea unui limbaj trivial, dominat de expresii jignitoare la adresa doamnei procuror Boca Luminița și a soțului acesteia – funcționar public în cadrul Primăriei Cluj-Napoca a lezat demnitatea și onoarea acesteia și a instituțiilor publice în care își desfășoară activitatea”.

Cum stau lucrurile de fapt explică Victor Lungu într-un amplu editorial.

Citește și:

Vorbim despre dreptul de a fi răi de gură, drept câştigat cu sânge în stradă. Sânge vărsat de strămoşii în uniformă ai actualilor asasini ai libertăţii de opinie

Adauga comentariu