Liviu Dragnea l-a criticat dur pe Remus Lapusan: "Sunt dezamagit de el"

Plecarea Claudiei Anastase din PSD, retragerea Aureliei Cristea din cursa pentru primarie si sustinerea unui "independent", in conditiile in care e pentru prima oara in 26 de ani cand PSD Cluj nu reuseste sa scoata un candidat din pepiniera proprie pentru Primaria Clujului, toate acestea l-au facut pe Liviu Dragnea, presedintele PSD, sa rabufneasca ieri in fata camerelor de luat vederi.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri că decizia în cazul Aureliei Cristea de a nu mai fi candidatul partidului la Primăria municipiului Cluj-Napoca aparţine organizaţiei judeţene şi s-a arătat dezamăgit de faptul că preşedintele filialei, Remus Lăpuşan, nu şi-a asumat răspunderea.

"La Cluj, în primul rând, eu sunt dezamăgit de preşedintele organizaţiei, Remus Lăpuşan, care a venit la mine la Bucureşti acum o lună, spunându-mi că ei urmăresc să identifice un candidat independent pe care să-l susţină şi m-a întrebat ce părere am şi răspunsul meu a fost foarte simplu, aşa cum am făcut în majoritatea cazurilor: 'decizia este a voastră şi responsabilitatea este a voastră'.

Nu ştiu ce ar fi făcut, dacă ar fi fost bună sau nu Aurelia Cristea, numai că decizia a fost a organizaţiei. Orice decizie pe care am luat-o, o iau sau o voi lua mi-o voi asuma cu toată bărbăţia şi cu toată tăria", a precizat Dragnea, la Palatul Parlamentului".

 

Pozitia lui Dragnea este oarecum neasteptata avand in vedere ca ultimii presedinti ai PSD, Mircea Geoana si Victor Ponta, au evitat intotdeauna sa ia masuri pentru rezultatele extrem de slabe ale filialei PSD din Cluj, datorita legaturilor stranse de prietenie cu liderii Vasile Dancu si Ioan Rus.

O sursa din PSD Cluj apropiata de deputatul Aurelia Cristea ne-a relatat:

"Remus Lapusan va fi cu siguranta demis dupa 5 iunie pentru rezultatele dezastruoase. In acest moment, doar orgoliul sau imens si nemunca fac ca noi sa fim in situatia asta atat de jenanta. Aurelia a iesit din cursa. Unde e campania electorala a PSD la municipiu? Nu exista! Unde e campania PSD pentru sefia judetului, de ce nimeni nu il ajuta pe Itu? 

Alexa putea fi candidatul nostru, Remus Lapusan nu l-a vrut din cauza ca Alexa l-a criticat, pe buna dreptate, pentru deciziile proaste. Acum seful tau de la ziar are scor mai bun ca PSD in sondaje. Frumos am ajuns, ce sa spun, o sa aiba Alexa mai multi consilieri sau egal cu PSD!

Eu cred ca ce a facut domnul presedinte Dragnea e un semn necesar. Sa speram ca totul va fi foarte bine pentru el in 22 aprilie si va putea lua decizii in cele 4 zile ramase. In 4 zile se pot strange 3000 de semnaturi proaspete pentru un primar care sa participe din partea PSD. Oricat se straduie consultantul Mihai Mocanu sa il impinga pe Buzoianu pe toate ziarele, partidul nostru nu il vrea", a declarat sursa.

 

Adauga comentariu