Liviu Dragnea DEMASCĂ “planul DIABOLIC” coordonat de Klaus Iohannis: “Vor să ia cu japca și Parlamentul și vor să ia și România”

Liderul PSD, Liviu Dragnea, lansează acuzații extrem de grave la adresa președintelui României, Klaus Iohannis.

"Nu e prima dată când au cerut revocarea. Ei de fapt nici nu au votat. Astăzi am văzut o încercare eșuată de a prelua cu japca o instituție a statului. Vor să ia cu japca și Parlamentul și vor să ia și România. Asta e stilul lui Iohannis, așa cum a luat cu japca casele din Sibiu, așa vreau să ia și instituțiile care îl deranjează. Nu se întâmplă nimic fără coordonarea lui Klaus Iohannis. De câteva săptămâni bune, o parte dintre liberali și unii dintre foști membri ai PSD se tot lăudat că au sprijinul lui Iohannis și că îi protejează și încurajează să preia cât mai mulți oameni de la conducerea Camerei Deputaților", a declarat Liviu Dragnea.

Acesta spune că este posibil și să se laude liberalii că au susținerea președintelui.

"Când i s-a propus lui Florin să se ridice de pe scaun, că are mandat clar de la Iohannis și că vor propune. Că cel de la PNL o fi pus de la el, asta nu avem de unde să știm. E foarte posibil, ei fiind foarte lăudăroși. De asemenea, o coincidență în care nu crede nimeni, doamna Carmen Mihălcescu a fost chemată la DNA. Sper să fie ca martor, sau cine știe, penru că era vicepreședinte al Camerei. Ca să rămână doar dl Pirtea, singurul care să conducă ședința de plen.", a mai spus Liviu Dragnea.

Adauga comentariu