Liviu Alexa, “simplu membru” PSD, îi cere lui Ciolacu să își asume guvernarea

Domnule Presedinte Ion Marcel Ciolacu,

Am urmarit cu interes si ingrijorare fenta sinistrului Cîțu care, in mijlocul necazului ce paste Romania, face jocuri politice stupide in vederea anticipatelor. Este foarte clar ca PNL si Iohannis nu au alt obiectiv decat sugrumarea Romaniei in interes personal.
Insa acum nu mai e timpul de jocuri politice. E nevoie de cojones. Iar Orban, Iohannis, Citu, au demonstrat ca sunt niste papa-lapte si ca pur si simplu nu stiu sa conduca Romania.
Acum nu mai e timpul nici pentru ciondanelile noastre interne. V-am criticat adesea in ultimele luni, insa o disputa interna de partid e una, responsabilitatea PSD faca de Romania e alta.

Dumneavoastra sunteti presedintele PSD, singurul partid care a guvernat serios aceasta tara. Mai sunteti si al treilea om in Stat, prin pozitia de presedinte al Camerei Deputatilor. Prin prezenta, nu va rog, ci va conjur, va implor, in calitatea mea de cetatean si de membru PSD, sa va asumati mandatul de premier si sa duceti PSD la guvernare.

Este datoria Dumneavoastra sa nu mai stati deoparte. Romania are nevoie de stabilitate, are nevoie de ministri rationali si experimentati si, uitandu-ma la ultimii 15 ani, ei se gasesc doar in PSD, cu toate greselile noastre.

Nu aveti scuze sa stati deoparte. Inca mai avem legitimitatea parlamentara sa propunem premier si sa lucram pentru desenarea unei noi majoritati. Si sigur avem legitimitatea morala sa mergem sa repornim Romania.

Liviu Alexa
membru PSD

Adauga comentariu