Liviu Alexa, seful PSD Cluj, ii trage o scatoalca pesedistului Oleleu: "Crezi ca am uitat cine esti? Demisia, esti un traficant de influenta! PSD Cluj trebuie sa se curete de gandaci ca tine!"

Multi din PSD Cluj au asteptat curatenia totala in partid, satui de sforariile performate de tot felul de analfabeti si sinecuristi aciuati in jurul partidului de-a lungul ultimilor 20 de ani, promovati de Remus Lapusan si Horia Nasra. Unul dintre ei este si Ioan oleleu, seful Directiei Sanitar Veterinare Cluj, cel caruia noul sef al PSD Cluj, Liviu Alexa, i-a cerut demisia inca de acum cateva saptamani, mai ales de cand Oleleu, beat mort, l-a sunat intr-o seara pe consilierul judetean Vladimir Matusan si l-a amenintat cu moartea. Oleleu a ignorat evenimentul, Alexa insa nu a uitat si a revenit in aceasta seara cu un mesaj extrem de dur si cu o "amintire" de la DNA despre Oleleu, surprins intr-o discutie telefonica cum trafica influenta impreuna cu Ivan Ilarie, consilier judetean PSD pe atunci. Textul lui Alexa, publicat pe pagina de Facebook a PSD Cluj, este dinamita:

 

"PSD Cluj trebuie sa se curete de traficanti de influenta si de smenari. Am spus asta inca de la venirea mea pe functia de presedinte si vad ca unii nu inteleg sau cred ca eu uit. Unii sefi de deconcentrate cred ca daca scuipa la servicii lucruri au protectie. Altii cred ca, daca livreaza banul gros catre stapanii care le asigura protectie, o sa scape.
Nu. Va inselati, smenarilor. 
Acum cateva saptamani ii ceream demisia lui Ioan Oleleu din postul de sef al Directiei Sanitar Veterinare Cluj, pe care il ocupa prin uzurpare. Activitatea sa profesionala este indoielnica, el, care trebuia sa controleze CU FERMITATE, restaurantele din Polus/Vivo, s-a facut ca ploua. I-au facut lui Oleleu treaba inspectorii de la Protectia Consumatorului Cluj care au descoperit zeci de mii de gandaci in restaurantele din mall. Asta pentru ca Oleleu era preocupat cu "altele".
Oleleu, TU chiar crezi ca eu uit cine esti? Iti cer demisia de indata din PSD, acum ca iti sunt sef direct. Eu nu am uitat ce faceai acum 5 ani, cand, impreuna cu alt pseudopesedist, Ivan Ilarie, TRAFICATI INFLUENTA! Nu o arat eu, o arata interceptarea DNA Cluj care v-a prins in flagrant, traficantilor, cum aranjati concursuri si posturi in ministere... 
Ia sa citim, sa luam aminte si sa ne aducem aminte. La acea vreme, Oleleu era vice la Consiliul judetean si Ilarie, consilier judetean. Deprins cu identitatea infractiunilor si dornic sa le ascunda, caci Ilarie batea campii cu senilitate, Oleleu ii zice: "Nu pe telefon". Pai, da, caci traficul de influenta se face in subterane.  
PSD Cluj a fost un partid prea mult timp capusat de ganganii ca voi, i-ati supt sangele, vlaga, i-ati furat demnitatea si ati dus PSD la 7 la suta. Timpul vostru a trecut. Oleleu, dispari!".

Liviu Alexa - presedinte PSD Cluj

Adauga comentariu