Liviu Alexa, sa iti fie rusine: ai alungat toate femeile de la X Party & Networking, evenimentul sponsorizat de cel mai zgarcob antreprenor clujean, taranusul Moldovan

Mii de cititori indignati ne-au scris la redactie cerandu-ne sa il oprim pe jurnalistul Liviu Alexa, acest Grinch al Clujului, care vrea sa fure clujenilor bucuria delectarii cu vulvele #borfetelordecluj.

Zilnic, de cand seful si colegul nostru Liviu Alexa a inceput aceasta campanie, primim la redactie amenintari teribile:

 

Frica de a nu fi date in vileag le-a facut pe #borfeteleclujului sa nu mai vrea sa apara la niciun eveniment de calitate, asa cum e susaneaua X Party & Network, tinuta de Florin Bugnar, acest Decebal Cotoc al sezatorilor fara rost de le zice mai nou netuorching. 

Ieri, s-a produs DEZASTRUL: la evenimentul XPN Focus, tinut de Florin Bugnar la sponsorul evenimentului, Moldovan Carmangerie, NU A PARTICIPAT NICI MACAR UN GRAM DE VULVA.

Oameni buni, nici macar Iubibubi nu a fost ieri la intalnirea barbalailor de la XPN Focus! S-au strans acolo numa' barbalai, au beut ceva jinuri si gata: o tristatze gie nu iti vinie sa crezi!

Trebuie insa sa remarcam un aspect pozitiv: Florin Bugnar reuseste performanta performantelor. A reusit sa ia BANI de la avarul Cosmin Moldovan, patronul Moldovan Carmangerie, cel mai zgarcit antreprenor din istoria Clujului, care si cand tre' sa dea spaga, oleleu!, o da in monede de 50 de bani.

Cosmin Moldovan n-are niciodata, nici bani pentru reclama in presa locala (nu la noi, la oricine), mereu ti se plange cat de greu ii merge, si ti se face asa de mila de el, ca iti vine sa scoti 100 de lei sa ii dai, atata e de nacajit.

In an pandemic, taranusul Moldovan se smiorcaia peste tot cat de greu ii merge si ca va fi un an dezastruos: atat de dezastruos a fost ca a avut in 2020 cel mai profitabil an din ultimii 5!

 

 

 

Sa-ti fie de bine, Moldovene, nu moare presa fara banii tai, nu mor ONG-urile cu cauze adevarate fara banii tai, insa nu uita sa iti platesti femeile! Norocul tau, chiar ai produse bune si de calitate, pe care le vinzi ultra scump, dar nu uita, harpagoane, vulva nu are CNP.

Felicitari, Florin Bugnar, serios, ai respectul nostru, nu stim fiinta omeneasca ce sa fi reusit sa ii ia lui Moldovan macar vreun euro pentru un eveniment, vrednic esti!

 

La dreapta 3 baieti, la stanga, Cosmin Moldovan, cel mai calic antreprenor clujean

Domnul din stanga si Bugnar, ascultandu-l pe Cosmnin Moldovan, cel mai carpanos antreprenor clujean, povestind o scena din La Cantatrice Chauve, de Eugene Ionesco

 

Cosmin Moldovan, cel mai avar antreprenor din Transilvania, povestindu-le prietenilor despre Teorema corelativa a lui Brianchon: condiția necesară și suficientă ca 6 bancnote drepte să fie tangente unei monede este ca acestea sa nu iasa din propriul buzunar.

 

Comentarii

can can

07.09.2021 21:21

Poate iar a agresat bugnar o fata si o iau toate la fuga

Liviu Alexa

07.09.2021 23:02

poate. am plangerea pentru viol. tu o ai?

Adauga comentariu