Liviu Alexa: “Ovidiu Vasu trebuie sa demisioneze. Chem fanii U-isti in ajutor ca sa il dam jos pentru ca a falimentat moral si sportiv Universitatea Cluj.” DETALII INCREDIBILE

Comentarii

mihai

28.04.2017 13:17

Subscriu,Vasu e un bugetar, depasit complet de timpuri, plafonat, incompetent  si foarte probabil  CORUPT pana in maduva oaselor. Demisia ! 

Rares

28.04.2017 13:58

Demisia ! Articol foarte exact cu realitatea ! Felicitari si succes !

UnUist

28.04.2017 14:54

Un singur lucru nu inteleg: de ce tot timpul faceti referire la sectiile mici precum haltere, scrabble echitatie, box, patinaj, ca si cand sunt niste lucruri neinsemnate? Eu cred ca sunt tot sportivi ai Universitatii, care prin pasiunea lor pentru sportul pe care il practica si prin priceperea lor, reusesc sa aduca medalii in palmaresul clubului. Poate nici ei nu au cele mai bune conditii, dar asta nu ii impiedica sa isi faca treaba, cred ca din acest punct de vedere se aseamana foarte mult cu sectiile mari. Hai U!

Liviu Alexa

28.04.2017 15:02

doar la scrabble am facut referire. si cred ca U trebuie sa isi prioritizeze sustinerea. Box, da. Patinaj... de ce? Atletism, SUPER DA. Echitatie... de ce?

UnUist

28.04.2017 15:37

Pentru ca sunt niste sporturi ca oricare alte sporturi. Sportivii de la sectiile mici se antreneaza ca oricare alt sportiv, fac aceleasi sacrificii, pun suflet ca si o jucatoare de handbal, ca si un rugbyst. Fiecare sport este frumos in felul lui si nu cred ca ar trebui neglijata nici o disciplina sportiva. Va dau un mic exemplu de ce sporturile mici nu ar trebui desconsiderate: Alin Moldoveanu, aur olimpic la tir. Poate ca sectia de scrabble nu va aduce aurul olimpic nici daca s-ar pune scrabble-ul pe lista sporturilor olimpice, la fel pentru patinaj si echitatie, dar cred ca medaliile dobandite de aceste sectii sunt importante, deoarece, totusi, sunt niste titluri nationale, titluri care fac cinste Clubului Sportiv Universitatea Cluj.

Liviu Alexa

28.04.2017 15:43

eu nu cred. imi cer scuze pentru diferenta de opinie. iti respect parerea. dar cred ca CS U trebuie sa aiba o abordare pragmatica. Audienta creeaza sponsorship. Echitatia e un sport elitis. Scrabble nu are nicio treaba cu audienta. Patinajul nu are infrastructura. Volei, Handbal, Rugby, Baschet, Fotbal, Box, Judo, Atletism, Haltere. Si cam atat.

Inot

29.04.2017 13:25

Dar cu natatia ce aveti? Tin sa va reamintesc ca anul trecut am avut doi reprezentanti ai sectiei de natatie la Rio (Robert Glinta, care intre timp s-a transferat la Dinamo, dar se antreneaza in continuare la Cluj si Alexia Dascal). O alta sportiva a sectiei va reprezenta probabil clubul la Universitare (Carina Macavei). Ei nu sunt importanti?

alintimis

28.04.2017 15:47

Daca am putut iesi 5000 pe strazi pentru o idee, cred ca putem sa ne strangem cateva mii si sa-i facem lui Vasu o vizita la sediul de pe pavlov 

Attila verdes

28.04.2017 18:30
Așa este, trebuie făcut o campanie puternică și să nu cedăm

Adauga comentariu