Liviu Alexa, noul director executiv al sectiei de baschet feminin CS Universitatea

Astazi, la sediul Clubului Sportiv Universitatea, a avut loc o intalnire de lucru intre Ovidiu Vasu, presedintele CSU, Florin Covaciu, presedintele Asociatiei U Baschet Feminin si omul de afaceri Liviu Alexa. Intalnirea a fost solicitata de Florin Covaciu, care i-a propus lui Liviu Alexa functia de director executiv al echipei.

“Dupa cum stiti, echipa noastra se afla intr-o situatie farte dificila, cu un buget de subzistenta si pur si simplu nu stiam ce sa fac ca sa mergem mai departe. L-am sunat pe Liviu Alexa stiut fiind ca lui ii plac proiectele dificile si i-am explicat despre ce e vorba, i-am cerut sprijinul pentru a putea pune pe picioare sectia de baschet feminin, iar el a acceptat acest lucru, dupa un anume timp de gandire. Am apreciat faptul ca ne-a propus un plan facut pe un an de zile, fara exagerari, in care si-a propus sa tripleze finantarile pe care astazi le avem si sa creioneze un plan de marketing care sa-i readuca pe clujeni la meciurile noastre”, a declarat Covaciu.

Ovidiu Vasu, presedintele CSU, se declara si el foarte multumit de aceasta implicare-surpriza:

“Avem nevoie de oameni puternici si energici ca Liviu Alexa pentru a revigora aceasta sectie. Ma bucur ca a acceptat sa se implice, fiindca nu ii va fi usor. Sectia de baschet feminin U nu este in cea mai fericita pozitie, are nevoie de un suflu nou si de o viziune mai elaborata. Cred ca domnul Alexa va reusi sa faca multe lucruri acolo”, a spus Ovidiu Vasu.

Omul de afaceri Liviu Alexa s-a declarat onorat de aceasta propunere.

"Florin Covaciu are o bună reputație, este un antrenor sufletist și el a fost primul motiv pentru care m-am gândit să iau în considerare propunerea acum două săptămâni. Am avut și o întâlnire foarte bună azi la sediul CSU, fiindcă am vrut să mă asigur că mă pot baza și pe sprijinul domnului Ovidiu Vasu. La întâlnire, acesta și-a manifestat toată deschiderea pentru această colaborare și pentru sprijinul secției în continuare. Nu îmi place să promit lucruri, nici participări fantasmagorice în cupe europene. În următorul an, ținta mea va fi să asigur stabilitatea financiară pentru toți membrii echipei și să îi remotivez pe spectatori să ne dea o șansă, deci, implicit, să tragem pentru rezultate mai bune. Tot ce înseamnă aportul meu financiar, dar și al sponsorilor pe care îi voi aduce, se va regăsi în salariile echipei, iar transparența financiară va fi asigurată de una dintre cele mai reputate companii de audit financiar din România. Nu mă sperie nici un proiect aflat în derivă, totul se poate repara”, a declarat omul de afaceri. 

Liviu Alexa nu va avea nicio retribuție financiară pentru munca prestată. 

Adauga comentariu