Livin' la vida boca. Liviu Neag, pe viață la conducerea CTP! „Mandatul mi-a fost prelungit cu patru ani”

Emil Boc este extrem de mulțumit de Liviu Neag, cel care conduce Compania de Transport Public din Cluj-Napoca încă din 1990. De ce n-ar fi, în condițiile în care CTP Cluj primește premii peste premii și e considerată cea mai performantă companie de transport în comun. 

Faptul că sistemul CTP dă rateuri intră la categoria diverse. Așadar, pe cine să mire că domnul Neag va ieși de la pensie la 100 de ani de la conducerea instituției și, implicit, contractul i-a fost prelungit până în 2024, conform media9.ro. De altfel, Neag a confirmat informația pentru sursa citată: „În luna decembrie 2019 mi-a fost prelungit mandatul pentru încă patru ani”.

Liviu Neag e de departe cel mai longeviv director de instituție publică din Cluj. David Ciceo administrează aeroportul din oraș începând cu anul 1995, cu 5 ani mai puțini față de Neag. De fapt, Liviu Neag e mai mult decât un simplu director, Liviu Neag e un mic dumnezeu în Cluj, așa cum e și Emil Boc. Drept dovadă, Neag nu s-a sinchisit să-și publice în ultimul deceniu declarația de avere.

Contrar bunului simț și al legii. La Cluj NaBoca, gașca lui Boc trăiește la vida boca. 

CITEȘTE ȘI: 10 ani de sfidare a legii. Ce spun politicienii Clujului despre lipsa declaratiilor de avere a directorului CTP?

 

Adauga comentariu