În lipsa Poliției Locale, „șerifii” lui Svajczer Csaba „previn faptele antisociale” în Țarcul de Crăciun

În lipsa Poliției Locale, invizibilă în țarcul pandemic de Crăciun organizat anul acesta sub înaltul patronaj al Primăriei Cluj-Napoca, „șerifii” locali ai lui Svajczer Csaba „previn faptele antisociale” din târg. 

În trecut, membrii „OGVPPFA” purtau insigne asemănătoare cu ale Poliției. În anul 2019, aceștia au acționat în autobuze, pentru a reduce numărul de cerșetori:Potrivit unei hotărâri a Consiliului Director, postată pe pagina de Facebook a președintelui Svajczer Csaba, în 2021 „numai președintele va purta insigna”.

Președintele OGVPPFA, Svajczer Csaba:

Foto: facebook.com

„Asociatia Ogvppfa  Am fost prezenţi ! şi suntem prezenţi ! şi vom fi prezenţi ! Pentru activități de prevenire a faptelor antisociale!” Până în 31 decembrie vom fi zilnic în Piața Unirii  Cluj-Napoca.De sânbătă, programul în fiecare zi e de la 11:00-21:00!

O atenție sporită față de copii.

Vă rugăm să respectați prevederile legale în vigoare, referitoare la măsurile de protecție sanitară,să fiți responsabili unii față de alții și o atenție la lucrurile personale, hoții nu au „liber” de Sărbătorii”, a anunțat, pe pagina sa de Facebook, Svajczer Csaba.

V-am redat mesajul de mai sus întocmai cum a fost postat, fără a ne permite a corecta gramatical o somitate locală precum Csaba, un cetățean apreciat de către însuși primarul Emil Boc:

Așadar, sunteți pe mâini bune, participați cu încredere la Târgul pandemic de Crăciun de anul acesta! „Organizația Generală Voluntară pentru Prevenirea Faptelor Antisociale” veghează, ca de obicei, în Clujul ”smart”, la prevenirea faptelor antisociale!

E fain la Cluj, însă doar dacă, în mijlocul parangheliei generale, reușești să îți păstrezi simțul umorului.

Citiți și:

Instituțiile statului conferă legitimitate organizației lui Svajczer Csaba, care în schimb face propagandă electorală pentru PNL și Emil Boc

Clujenii pot deveni „șerifi locali”, ca Svajczer Csaba, completând o simplă fișă de înscriere drept voluntari ai Primăriei Cluj-Napoca

Cozi mari și îmbulzeală în țarcul pandemic al Târgului de Crăciun din Cluj

Adauga comentariu