Lidera femeilor PSD Cluj, Laura Chiorean, a fost numită secretar general al Ministerului Afacerilor Externe de către premierul Viorica Dăncilă

Decizia a fost publicată vineri seară în Monitorul Oficial.

Laura Elena Chiorean, consilier județean din partea PSD Cluj, va exercita funcția de secretar general al Ministerului Afacerilor Externe cu caracter temporar, prin detașare, potrivit deciziei premierului. Laura Chiorean este avocat și președinta Organizației de Femei din PSD Cluj.

Potrivit ultimei declarații de interese publicate pe site-ul CJ Cluj, Laura Elena Chiorean deţine 100% din părţile sociale la un birou de mediator (PFA) şi la un cabinet individual de insolvenţă (PFA). Calitatea de practician în insolvenţă a fost suspendată la cerere. Ea deţine şi 75% din societatea civilă de avocaţi Laura Elena Chiorean & Asociaţii (PFA).

Anul trecut, lidera femeilor din PSD Cluj, avocata Laura Chiorean s-a ales cu o plângere penală la DNA din partea clujeanului Ioan Bochiș care o acuză de trafic de influență în perioada în care avocata a reprezentat-o pe fosta lui soție, într-un proces de partaj bunuri după divorț. Însă bărbatul are la activ, pe numele său mai multe plângeri formulate de către fosta nevastă.

CITEȘTE: Plangere penală la DNA împotriva avocatei din PSD Cluj, Laura Chiorean

Adauga comentariu