Licitație de peste 70 de milioane de lei, câștigată de patru firme care vor lucra la drumul DJ 107P Gilau(DN1) - Someșu Rece -Marișel - DN1R

Reprezentanții Consiliului Județean Cluj au atribuit o licitație de peste 70 de milioane de lei către patru companii de construcții de drumuri. Administrația vrea reabilitarea drumului DJ 107P Gilau(DN1) - Someșu Rece -Marișel - DN1R, un tronson de 44 de kilometri. 


Consiliul Judeţean Cluj a demarat pe drumul judeţean menționat o licitație pentru  lucrări de întreținere ce au drept scop îmbunătățirea infrastructurii rutiere pe un tronson în lungime de 41,9 kilometri, de la kilometrul 0+000 până la kilometrul 41+900. Lucrările vizează trei sectoare distincte, în funcție de tipul de lucrări ce vor fi executate.


„În această etapă, pe sectorul cuprins între pozițiile kilometrice 41+900 și 35+000 se execută lucrări de frezare în vederea plombărilor cu mixturi asfaltice. În continuare, pe sectorul situat între kilometrul 35+000 și kilometrul 25+500 vor fi executate lucrări de frezare, realizarea de șanțuri și montarea de parapeți metalici pe sectoare, decolmatarea podurilor și podețelor, precum și tăierea lăstărișului situat în vecinătatea căii de rulare. Lucrările pe acest sector de aproximativ 10 kilometri vor fi finalizate cu așternere de covor asfaltic. De asemenea, pe sectorul cuprins între pozițiile kilometrice 25+500 și 0+000 vor fi executate lucrări de asfaltare pe sectoare precum și lucrări de reparare a căii de rulare și de asfaltare a podurilor și podețelor”, arată cei de la CJ Cluj. 

 Consiliul Județean a înaintat notificarea de reziliere a contractului de proiectare și execuție a lucrărilor încheiat cu Asocierea Kiat Group Construct SRL –Tehnic Asist SRL – Damar Consult SRL, iar ulterior a organizat o altă licitație. 

Câștigătorii noii proceduri sunt: 

 

  • DACIA FABER 
  • DACIA ASPHALT 
  • SC DP CONS SRL 
  • OYL COMPANY HOLDING AG. 

Valoarea totală a licitației este de 73.850.841 lei. 

 

Adauga comentariu