Licitatia Anului de la Primarie a fost anulata din lipsa de ofertanti

Luni dimineata, la ora 10, holul de la etajul I al Primariei era pustiu. Nici urma de puhoiul de lume asteptat la licitatia cu strigare ce avea sa inceapa in cateva minute. Cate un functionar ratacit se plimba cu mobilul pe covorul purpuriu. Ceasul bate ora 10 si 5, dar usa de la Sala Mare nu se deschide. Licitatia cu strigare la care au vrut sa vanda obiecte din retrocedatul cinematograf Favorit, pentru care au prevazut doua zile de vizitare nu va mai avea loc.

“S-a anulat, nu s-a prezentat nimeni”, ni se spune sec.

Deloc suprinzator, nimeni nu a achitat 10% din pretul de pornire, adica 2,5 lei la casieria Primariei pentru ca apoi sa liciteze pentru un neon folosit. Nimeni nu a platit 50 de lei garantie, ca apoi sa liciteze cateva sute pentru o teracota comunista.

S-ar crede ca functionarii Primariei au macar acum simtul ridicolului, dar nu e cazul. Procedura birocratica e sfanta: licitatia se va reprograma la o data ulterioara.

Toti cei care isi doresc un neon chior si o teracota veche de zeci de ani au din nou sansa sa faca aceasta achizitie. Si nu oricum, nu de la piata de vechituri, nu de la anunturi de mica publicitate, ci printr-o licitatie cu strigare organizata de municipalitate. Cel mai probabil, proprietarii salii de cinema vor fi din nou pusi planton la ora de vizitare, la care nu va merge nimeni.

Totul ca sa recupereze cateva zeci de lei pe neoane arse si cateva sute de lei pe trei teracote jerpelite.

 

 

Comentarii

laurentiu

22.09.2014 14:01

,,nimeni nu a achitat 10% din pretul de pornire, adica 2,5 lei'' - pai asta era pentru prosti, sa zica presa ca se respecta strict regulile iar functionarii au de lucru! Ca adevaratele licitatii, alea cu parandarat, stim noi cum au loc, la fereala, ca nici FBI si CIA nu stiu de ele! Intrebati-l pe Ap(r)ostu!

Adauga comentariu