Li se pregătește o surpriză clienților Iulius Mall? Parcare cu plată în centrul comercial

Clienții Iulius Mall Cluj au remarcat recent că centrul comercial le pregătește o surpriză. La una dintre intrările în parcare se lucrează la montarea unei bariere, ceea ce înseamnă că parcarea ar putea să fie în viitor contra cost.

Contactați de Ziar de Cluj, reprezentanții Iulius Mall au recunoscut că în acest moment se analizează opțiunea introducerii serviciului de parcare cu plată.

”Administrația Iulius Mall Cluj este în permanență preocupată de identificarea unor soluții pentru optimizarea și fluidizarea traficului, atât din parcarea subterană, cât și din întreg arealul, pentru a menține standardele de confort pentru clienții noștri. În acest sens, analizăm opțiunea de a implementa un sistem integrat de management al traficului prin control acces, inclusiv serviciul de parcare cu plată. Desigur, cu informarea prealabilă a clienților noștri cu privire la eventualele modificări”, potrivit Iulius Mall.

Parcarea este cu taxă și în alte centre comerciale din oraș. În Platinia de exemplu, primele două ore sunt gratis, iar apoi parcarea se taxează cu 10 lei/oră. În Iulius Mall din Timișoara parcarea este cu plată în acest moment, respectiv 3 lei/oră.

Părerile clienților privind plata parcării în centrul comercial sunt împărțite. Unii consideră că se poate implementa o taxă pentru cei care stau mai mult de două ore. Alții consideră că nu se justifică această taxă, având în vedere că oamenii merg să își cheltuie banii în magazinele din centrul comercial. Sunt însă destul de multe persoane care recunosc că în acest fel locurile de parcare nu ar mai fi ocupate de cei care locuiesc sau lucrează în apropiere și nu au un loc de parcare.

Clienții recunosc că gratuitatea parcării determină ca aceasta să fie folosită nu doar de către cei care vin în centrul comercial ci și de studenții de la FSEGA și de angajații clădirilor de birouri din apropiere. Mai mult, unii își lasă mașinile acolo o perioadă lungă de timp, profitând de amabilitatea centrului comercial.

Astfel că, din cauza acestor persoane centrul comercial se gândește să introducă o taxă de parcare, cel mai probabil după o perioadă minimă de staționare.


 

Adauga comentariu