Leon Muntean, membru in CA al CS Universitatea si reprezentantul USAMV, isi va prezenta si el demisia. Ovidiu Vasu ramane fara sustinerea Universitatilor, fibra acestui club

Nici de rezultate proaste in coada clasamentului pentru cele mai multe sectii, nici managementul anacronic si dictatorial, nici contestarile fanilor, nimic din toate acestea nu l-au doborat pe Ovidiu Vasu de la sefia CS Universitatea. Insa il va dobori pacatul trufiei. Vasu si-a taiat singur craca de sub picioare nu cand l-a alungat pe antrenorul Nationalei de baschet feminin, Dragan Petricevic, si pe finantatorul Liviu Alexa, dupa 3 ani de rezultate spectaculoase, ci cand a ales sa ia aceasta decizia FARA sa consulte sau sa informeze Consiliul de Administratie, din care fac parte 7 cadre universitare din care 4 sunt profesori universitari, reprezentanti ai celor mai de seama universitati din Cluj.

Ieri, Leon Gombos, reprezentantul UBB, si-a anuntat demisia acuzand stilul "unilateral" de conducere al lui Vasu si apasand pe faptul ca UBB nu este o marioneta.

Astazi, vine a doua lovitura naucitoare pentru Vasu, care pierde si sustinerea USAMV. Sursele noastre ne-au informat ca Leon Muntean, reprezentantul USAMV, l-a informat pe rectorul Cornel Catoi despre situatia de netolerat de la CS U si ca s-a decis retragerea prin demisie din Consiliul de Administratie.

Se asteapta cu mare interes si decizia rectorului UTCN, Vasile Topa, care este si el informat deja despre gestul lui Vasu. UTCN detine sefia Consiliului de Administratie prin prezenta profesorului Sorin Grozav, cu vechime in club si care ieri, in mod surprinzator, s-a exprimat public despre Vasu facandu-l "un om batut in cap". Grozav a promis ca va convoca de indata ce a mai ramas din CA si ca lucrurile nu vor ramane asa. Nu stim cum vor ramane, dar exista doar doua variante: sa plece si Grozav prin demisie, lasandu-l pe Vasu singur, sau sa forteze demisia lui Ovidiu Vasu din directoratul Clubului.

Ziar de Cluj l-a contactat si pe rectorul UMF, Alexandru Irimie, care a declarat ca, inainte de orice comentariu, doreste sa se intereseze asupra situatiei.

Adauga comentariu