Legume și fructe printre vaccinuri: se redeschide piața volantă de la Sala Sporturilor

Având în vedere interesul tot mai scăzut al clujenilor pentru vaccinare, primarul Emil Boc a decis ca platoul de la Sala Sporturilor să fie folosit parțial ca centru de vaccinare și parțial ca piață volantă. Clujenii vor putea să își cumpere legume și fructe de la producătorii locali și pot să se și vaccineze, totul în același loc. 

„Am fost ieri la piața volantă din Gheorgheni pot să vă asigur că pe săptămâna viitoare pe sâmbătă sunt șanse mari să reluăm piața volantă și la Sala Sporturilor printr-o restrângere a platoului pentru ceea ce înseamnă vaccinare. Continuă vaccinarea, dar vom face o reorganizare a platoului să putem da șansa și producătorilor să-și vândă produsele de sezon. Am discutat cu doamna subprefect, am informat DSP-ul, o să am propunerea pe masă și cel mai probabil de sâmbătă să va putea relua piața volantă de la Sala Sporturilor”, a declarat primarul Emil Boc.

De altfel și clujenii consideră că în acest moment platoul de la Sala Sporturilor este ocupat inutil cu centrul de vaccinare drive - thru având în vedere interesul tot mai scăzut pentru vaccinare:

Faceți piață și la Sala Sporturilor că oricum e gol la vaccinare.

La cât de puțină lume se vaccinează e deschis degeaba centrul de vaccinare…mai bine piața sâmbăta.

În ultimele 24 de ore, doar 108 persoane s-au vaccinat la centru drive-thru de la Sala Sporturilor. 

Adauga comentariu