Legislația europeană privind protecția datelor cu caracter personal va intra în vigoare în mai puțin de o lună. Tu ce ai de gand sa faci? Vino la cursul organizat de Eu Privacy

Legislația europeană privind protecția datelor cu caracter personal va intra în vigoare în mai puțin de o lună. Este un moment important pentru intregul mapamond. Fii informat si, mai ales, pregatit pentru aceste schimbari majore.


După ce a organizat cu succes șase sesiuni de cursuri în Bucureștide DPO pentru GDPR, în parteneriat cu Camera de Comerț și Industrie a României, avându-l ca lector pe Cătălin Giulescu, DPO certificat de EIPA (Maastricht), unde a pregătit reprezentanți ai multor entități de stat sau private, cu capital românesc sau multinaționale, din domenii diverse precum: IT, Medical, Asigurări Bancare, Retail, Resurse umane, Industrie, Chimica, Paza, Advertising, Media, Transport, Servicii, Farmaceutic, „Eu Privacy” organizează în Cluj Napoca, în perioada 3-5 mai, Cursul DPO de inițiere și perfecționare pentru asigurarea implementării legislației privind protecția datelor cu caracter personal (GDPR) în cadrul Platinia Conference hall, Calea Mănăștur nr. 2-6, Sala „Van Gogh”. 


Înscrierile se pot face la telefon : 0799 747 437 sau  e-mail:  contact@euprivacy.org 

Mai multe informații găsiți aici:  www.euprivacy.org
 

 

Adauga comentariu