Legea nu se aplică și bonțidenilor locali care în continuare parchează cu nesimțire pe un loc interzis

Poliția Locală continuă să sfideze legea și să parcheze ilegal, urmând exemplul colegului lor pe care Ziar de Cluj l-a făcut ”vedetă” și pentru care, supriză, tot publicația noastră a fost amendată. 

Cu multă nesimțire, mașina cu însemnele Poliției Locale a fost parcată ilegal, asta deși existau și alte locuri de parcare libere. Însă pe ei cine să îi tragă la răspundere, doar nu s-or ameda ei pe ei.

Sectia 5 poate să ne mai pregăteasca un set de amenzi pentru că îi facem cunoscuți pe colegii de la Locală. În loc să îndrepte amenzile spre cei care încalcă legea, agenții de poliției de la Secția 5 se fac complici la nesimțire și la încălcarea legilor.

Un cititor Ziar de Cluj atrage atenția asupra modului în care se prejudiciaza bugetul local prin neplata parcarilor pe zona 1 cu 100 ron / zi de catre polițiștii locali.

”Mai mult decat atat sesizat si CNCD - ul pentru neaplicarea legii în mod egal de catre politistii locali, condusi de catre Bonti, Banga, Sandor, si primarul Boc ? O sesizare la militie pentru eludarea taxelor de parcare in forma continuata ar fi interesant. Si pe Traian sub semnul de interzicere de ani de zile, maidanezii de primarie nu aplica legea acolo, e discriminatoriu, sa nu mai spunem de strada Pasteur”, potrivit unui cititor.

Citește și:

VÂNĂTORI DE NESIMȚIRE. Se pare că e vorba de un polițist local! Dacă e așa, JOS PĂLĂRIA, Emil Boc! JOS PĂLĂRIA, Marcel Bonțidean!

 

Adauga comentariu