Legea-i aspra, dar e lege. Nu si pentru soferii de la Fany

Cu patronul in puscarie si o tara intreaga scandalizata de coruptia de la Fany, angajatii companiei clujene continua, senini, sa incalce legea. Aubuzele firmei opresc cu nonsalanta si acum in statiile CTP. 

Folosirea de catre Fany a statiilor fostului RATUC, in prezent Compania de Transport Public (CTP) este  subiect de scandal de multi ani. Daca pana nu demult situatia era oarecum tolerata, la inceputul acestui an, legea si-a spus cuvantul: autogara Beta e singurul punct din oras in care au voie sa stationeze autobuzele firmei. De atunci, DNA si-a vazut de treaba si patronul Stefan Cadar a fost arestat preventiv, iar sotia sa, Olezia Cadar, si directoarea spagara de la ARR (Autoritatea Rutiera Romana), Daniela Dobrila, sunt in arest la domiciliu. Mai exact, patronii Fany sunt cercetati de procurori pentru ca ar fi dat mita 10.000 de lei, o masina, un televizor, un mp3 player, boxe si haine directoarei din cadrul Autoritatii Rutiere Romane, pentru a "aranja" licitatia pentru traseele judetene din Cluj, pentru perioada 2014-2019. 

Cu toate acestea, statiile regiei clujene sunt folosite sistematic de firma lui Cadar, fara jena, fara rezerve, ca in tara lui Papura Voda!

Comentarii

boculet

31.03.2014 18:19
strazile...drumurile...statiile fac parte din domeniul public al statului...asa ca dobitocii care nu cunosc legea sa se lase de acuzatii...

ionel

31.03.2014 21:42
"o tara intreaga scandalizata de coruptia de la Fany" terminati mai cu prostiile, auzi la ei :))

Mihai

01.04.2014 09:31
Suntem scandalizati de coruptia si batjocura de la Fany.Ani de zile au practicat un  tarif urias si dadeau doar abonamente lunare(abonamentele trebuiau facute la inceputul luni altfel te pup pa pa ) Cum a aparut CTP pe rutele Fany au micsorat pretul fara probleme si au introdus abonamente saptamanle, etc etc.Statiile CTP sunt pe domeniul public insa au dreptul sa opreasca doar autiobuzele CTP. Fany nu este firma de transport local deci nu au statii in cluj cum nu au nici autobuzele de Turda sau alte firme de transport. Daca vor statii in Cluj sa faca adresa la primarie sa le amenajeze contra cost astfel de statii daca legal au dreptul.

Darius Popa

01.04.2014 10:51

"Abuzuri" nu "abuze". Greseala grava cu atat mai mult cu cat vine din partea unor jurnalisti.

Vasi

02.04.2014 13:52

Acolo scrie "Aubuzele...", vrând să fie autobuzele.Aşadar, nimic in legătură cu ABUZURI !

pop

01.04.2014 10:55

in lege zice ca autobuzele opresc in statiile prevazute cu alveole. se respecta legea? a amenajat statul toate statiile cu alveole? opresc ctp-eii pe memo in alveola?

Antiboculet

01.04.2014 16:54

Esti batut in cap? O firma privata poate folosi bunurile statului? Asta ai invatat tu de la marinar?

Adauga comentariu