LEGE aplicată arbitrar în Republica Autonomă Cluj: mașina Poliției Locale parcată la umbră, pe trotuar și autoturisme cățărate pe zidul secției 7 Someșeni VIDEO

Legea continuă să fie aplicată în mod selectiv în Republica Autonomă Cluj. În Someșeni, mașina Poliției Locale este parcată exact pe trotuar, la umbră. Dar asta nu e tot: amenzile pentru parcarea ilegală sunt aplicate în mod absolut discreționar, chiar în imediata apropiere a Secției de Poliție.

Autoturismele staționează chiar sub indicatorul „Parcarea interzisă”.

Doar că din șirul de mașini parcate aiurea, doar un singur autoturism are fixată în parbriz amenda pentru staționare ilegală. În cazul unui alt autovehicul, amenda este la vedere, dar în interior.

În rest, conducătorii auto care au parcat chiar sub semnul ce interzice staționarea nu sunt deranjați în nici un fel de oamenii legii, întrucât și aceștia își lasă mașina din dotare pe unde apucă.

De formă, amenda este aplicată în cazul unui singur autoturism. Un singur exemplu pare a fi suficient pentru agenții Poliției Locale nr 7 Someșeni. Legea e LEGE, dar nu este egală pentru toți. Aceasta este aplicată în mod arbitrar, chiar dacă indicatorul care interzice parcarea este la vedere.

 

 

Adauga comentariu