Lectii de tamaduire, cu expertul Daniel Mihis

Ce poate fi mai bun intr-o dimineata de luni, dupa un weekend plin, decat sa iti ofere cineva un leac bun “pt. problemele cu stomacul si multe altele”. Tanarul liberal Daniel Mihis le ofera tuturor solutia, pe Facebook, cu o fotografie sugestiva.

Cinci tineri trantiti intr-o balta cu namol si manjiti cu negru pana in ochi sunt dovada ca recomandarea lui Mihis e adecvata. Iar explicatiile sunt oferite cu generozitate de catre savantul Mihis. Fie ca e vorba de namoluri peloide, de mecanismul vindecator care nu este inca pe deplin elucidat, actiunea namolului prin sistemul nervos, de viteza de sedimentare a celulelor rosii, metabolismul substantelor azotate, procese inflamatorii cronice netuberculoase sau de sterilitate secundara, nimic nu ii este strain fostului consilier, presedinte al Consiliului de Administratie de la Clujana si fost director interimar al Societatii "Paza si Protectie" de la Consiliul Judetean Cluj. 

Recomandarea calduroasa a “beneficiilor balsamului negru” si a “curei cu namol 100% gratuit de la Sic”, dar mai ales pozitia lui Mihis aminteste izbitor de episodul tavalelii din Piata Unirii, cand intr-o iarna Mihis era expert in whisky, nu in "balsam negru". Fie iarna, fie vara, Mihis o pune de-o tavaleala.

Foto: ziuadecj.realitatea.net

Adauga comentariu