Lectii de implinire a amantlacului pentru profesorul Ioan Petran, sot, consilier judetean, stalp al societatii clujene

Stimate domnule Petran, este a doua oara cand ne vedem nevoiti sa va spunem ca sunteti de rasul curcilor. Daca tot aveti o iubita extraconjugala, trebuie sa faceti cateva schimbari in  strategia dumneavoastra de ascundere a acestei relatii. Nu de alta, dar va faceti moara in casa cu sotia, iar la instanta lucrurile nu vor sta bine pentru dumneavoastra. Si ne referim acum la excursia emotionanta pe care ati facut-o de ziua indragostitilor, anul acesta, la Paris.

Atunci cand mai vreti sa fugiti cu amanta in strainataturi, departe de ochii presei si ai dusmanilor din partid, va rugam insistent sa faceti in asa fel incat sa cumparati separat biletele de avion. Este foate important acest lucru, desi stim ca sunteti atat de zgarcit incat preferati s-o puneti pe domnisoara Purdea sa plateasca.

Apreciem precautia de a cumpara bilete din timp, dar nu este frumos sa mergeti impreuna, pe acelasi card, pentru ca lasati urme. In speranta ca pe viitor va vom putea ajuta si cu alte sfaturi, nu ezitati sa ne contactati pe viitor, pentru a va oferi si alte ponturi despre purtarea unor peruci si costume speciale dedicate amantilor.

 

Comentarii

io

12.05.2015 15:37

Asta-i duduia: https://www.facebook.com/dana.purdea?fref=ts

cornel

13.05.2015 13:26

ai facut-o sa-si stearg contul :))

dan

12.05.2015 16:46

vedeti ca ati lasat si adresa de mail a lui tanti, p_dana_86@yahoo.com si nu-i frumos :)

Gelsomina

12.05.2015 18:54

De la ce vine 86 ?

Denis

13.05.2015 01:22

Screenshot-ul de unde l-ati obtinut? informatiile de genul asta n-ar trebui sa fie mai confidentiale de felul lor?

Strumf

13.05.2015 10:32

Nu e prea ok ce faceti mai Alexa. Adica in primul rand va legati de unul sarac cu duhul (hahaha), dar in al doilea rand - stiti ca informatiile legate de pasageri si mai ales tranzactiile cu card de credit sunt confidentiale si cineva isi risca aici locul de munca in cel mai fericit caz. Ba mai lasati publica si adresa de mail a duduiei. Putina grija ca in goana voastra dupa senzational (daca se poate numi ceva senzational legat de Petran asta) ... ca veti lasa victime colaterale oameni nevinovati.  

gogu

14.05.2015 17:07

Ioi,ioi, Catrane, tot "slab de minte" ai ramas...

Adauga comentariu