Laura s-a oparit putin

Textul de ieri din Ziar de Cluj in care va spuneam ca sinecuristele Laura Pop Chiorean si Claudia Anastase amusina din nou cadavrul PSD Cluj in cautare de ciolan le-a suparat pe frumoasele doamne. Claudia Anastase insa, asa suparata cum e, a semnat adeziunea pentru PSD ieri, fara antedatarea penala, asa cum voia, si e acum la mila domnului. Domnului Rus, nu Simon, ca Simon nu are nicio putere. O sa ne radem putin si o sa vedem cum o sa vina Claudita sa ceara organizatiei sa munceasca pentru ea, ea care nu a mai dat pe la partid de ani de zile, halindu-si salariul de la Transelectrica, cam fo 3000 de euro pe luna.

S-a oparit si Laura Pop, marea avocata pe care a apucat-o iubirea de PSD din nou dupa ce a prins gustul fitelor din MAE, de unde incasa de asemenea, cu munca mult mai usoara, mai mult decat venitul ei avocatesc. Avaaai, Laura a ajuns la un nivel de figuri in cap in care i se pare ca, daca nasii ei de cununie sunt judecatorul ICCJ Marius Dan Foitos si judecatoarea Augusta Maria Chichisan, de la Curtea de Apel Cluj, suntem impresionati pana la suicid ca maraie pe la colturi cum ca ne da in judecata. Da-ne, Laura, vezi ca ieri intr-un proces cu niste ziaristi ti s-au cam redus pretentiile financiare de catre juzi.

In rest, Laura tine minte: tu esti o superba, nu esti o toanta, nu esti intriganta, nu esti nesimtita si vipera, nu iti barfesti prietenii, nu esti profitoare. Esti o pesedista muncitoare care a dat pe la partid in fiecare zi in ultimele luni. Iti dedicam urmatoarea melodie:

 

 

Comentarii

adrian

07.03.2020 14:03

Domnule Alexa, sper să candidați la primărie.
Sunteți singurul care ne poate scăpa de piticotul utecist.

Adauga comentariu