Laura Bretan va canta cu starul Michael Bolton in concertele din România

Laura Bretan, uimitoarea tanara care a castigat “Romanii au talent” in 2016, apoi a trecut oceanul si a ajuns pana in finala “Americaʼs Got Talent”, are admiratori si printre marii artisti. Michael Bolton a insistat sa cante alaturi de Laura Bretan in concertele pe care le va susține în România, saptamana aceasta!

Artistul american, 66 de ani, va concerta pe 20 iulie BT Arenea din Cluj-Napoca, iar pe 22 iulie, la Sala Palatului din București. Ambele concerte vor fi deschise de Laura Bretan, a carei glas l-a cucerit pe Michael Bolton, si vor fi incheiate cu o melodie cantata in duet de cele doua vedete ale muzicii!

Michael Bolton a fost remarcat la mijlocul anilor ’80 ca un adevarat exponent al baladelor soft-rock, melodii care au mers direct la inima ascultatorului. Acum este unul dintre cei mai apreciati si mai de success muzicieni din toate timpurile, cucerind public de toate varstele cu muzica si cu al sau timbru vocal inconfundabil. “How Am I Suppose To Live Without You”, “A Love So Beautiful”, “Said I Loved You… But I Lied”, “When a Man Loves a Woman”, fiind doar cateva dintre minunatele melodii ale sale. Biletele pentru cele doua concerte se gasesc in reteua eventim.ro si iabilet.ro.

Adauga comentariu