Lasul

Iohannis dovedeste prin miscarea de azi ca este un las.

Las ca nu isi asuma miscarea revocarii. Las ca nu isi asuma imaginea Laurei Kovesi, dupa ce, din imaginea ei, s-a incarcat cu atributul anticoruptiei. 

Dovedeste ca e prost, caci, daca o revoca in primele 5 minute, nu dupa o luna, taia pisica rapid, fara probleme de PR.


Iohannis e si nesimtit, caci arunca tara intr-o cu totul alta paradigma politica: lumea va intelege ca PSD e tare si el e slab, ca PSD indeamna la respectarea Legii si el o calca in picioare. 

Sa fiu eu decident la PSD, exact acum l-as suspenda, cu atat mai mult.

Iohannis nu mai e presedintele Romaniei, e un ficus. Dreapta trebuie sa ii caute inlocuitor.

La Stanga, ma astept ca PSD sa inceapa sa guverneze. Tara e stresata, sub o presiune imensa. Dragnea e dator, daca tot mai are puterea inca doi ani, sau cel putin inca doi ani, sa nu mai greseasca: Grindeanu, Tudose, Dancila... destule greseli ca sa i se mai permita o alta eroare.

Comentarii

Socoteala Prese...

09.07.2018 14:48

Nu e lasitate, e calcul politic. Existau semnale ca saptamana asta se va declansa suspendarea: declaratiile PSDistilor erau tot mai agresive, iar Tariceanu tocmai plecase in concediu lasandu-l pe Țuțuianu (deci in cazul unei suspendari macar in prima saptamana presedentia era acoperita de Tuțuianu, om de partid); in acest fel Tăriceanu putea sa se dea imaculat, ceea ce era o conditie necesara pt. participarea ALDE la complot. Astea le vedem noi cu ochiul liber. In mod sigur presedintele are si alte informatii de la baietii dotati cu ochi microscopici albastrii si timpan de acuitate inalta. În perioada sa de interimat presedintele Țuțuianu ar fi facut: 1. ar fi revocat-o pe Kovesi; 2. ar fi retras de la CCR sesizarea pe codul penal; 3. ar fi promulgat codul penal. Judecarea constitutionalitatii codului penal e amanata la toamna, deci se mai joaca. Iohannis a preferat sa o sacrifice pe Kovesi pt. a-i lasa pe PSD-isti fara motiv de suspendare. Desigur, de dorul codului penal (atat de drag lui Dragnea) PSDistii pot merge inainte cu suspendarea, dar le va fi greu sa o justifice si nu sunt incantati sa fie vazuti intr-o culoare cafenie. Asadar presedintele Iohannis a calculat ce e mai rezonabil sa piarda: Kovesi + codulpenal sau doar pe Kovesi. S-a gandit ca PSD-istii vor amana / anula suspendarea, iar el castiga timp sa salveze codul penal.

gogu

09.07.2018 21:24

He, he, he, dragul Mosului, cu sau fara calcul politic, Johana tot o laba trista este...

Adauga comentariu