”Lăsați orice speranță, voi, cei care intrați” în spitalele de stat din România

Aflăm dintr-un material de pe Hotnews.ro, că la 85 de ani, domnul Naghi Vasile a învins infecția cu SAR-VOC-2, a învins boala COVID-19, dar a fost ucis, la câteva zile după externare, de nosocomiale.

Citez: ”Dl. Naghi Vasile avea profilul care l-ar fi pus pe lista neagră a COVID-19. 85 de ani, diabetic, hipertensiv, boală renală și pancreatită cronică. Dl Naghi s-a vindecat însă de COVID-19, a fost externat din spital cu indicația de a-și monitoriza afecțiunile existente, fără tratament suplimentar, deși reclama o durere abdominală acută. Peste patru zile, familia a fost nevoită să sune la 112 pentru că starea sa s-a înrăutățit. Omul, pe care nu-l dovedise COVID-19, avea să fie victima infecțiilor nosocomiale.”

La doar patru zile după ce fusese lăsat să plece acasă, i s-a găsit în organism o infecție cu ”Clostridium difficile” (de aceea acuza durerile abdominale, nebăgat în semă de cei care mai raportaul o ”vindecare” de COVID-19). Numai că, la doar La 22 de zile după ce a fost declarat vindecat de COVID-19, dl Naghi a murit din cauza șocului septic.

Revin, că este relevant pentru genul de abator sanitar în care s-au transformat unele spitale sub presiunea hei-rup-ului politicienilor care se joacă de-a ”controlul pandemiei”, din vorbe găunoase și bani pentru hoțit: cu două zile înainte de a fi externat, dl Naghi a început să acuze dureri în zona abdominală și sacrală. Fiul său a declarat pentru Hotnews.ro că tatăl său l-a sunat pentru a se plânge de acest lucru. Acesta a sunat medicii care-l aveau în îngrijire, iar tatălui său i s-au administrat calmante. Citez: ”Acest lucru nu este măcar scris în foaie de externare. Pur și simplu, nu și-au bătut capul, l-au tratat ca pe un bătrân care oricum nu mai are viitor”.

În scrisoarea de constatare a decesului se menționează nu mai puțin de trei infecții de pe lista celor nosocomiale: ”Clostridium difficile”, ”Klebsiella” și ”Candida”. Pe foaia de deces scrie, în clar clar (citez): ”sepsis cu punct de plecare urinar( klebsiella) și pulmonar (candida)”, la care se adugă „enterocolita acută cliostridium difficile”.

”Reality Show”-urile de tip ”Survivor” ar trebui să se țină în spitalele din România. Nu știu câte ”vedete” chiar ar supraviețui…

Da, România este un loc al miracolelor pe bani publici. De la funcționarii publici care ne stau cu mâna în buzunare și care, deşi nu declară nimic deosebit în declarațiile de avere, trăiesc în vile cu patru nivele şi conduc autoturisme de lux. Până la directorii de intreprinderi, direcții și regii din administrația statului care sunt și administratori și/sau acţionari în mai multe firme care au relaţii de afaceri cu fix intreprinderile, direcțiile și/sau regiile pe care le căpușează. Să ne mirăm că statul dă faliment?!

Scriam în iunie 2018: ”e un miracol că numai 45 de români au murit din cauza rujeolei, o boală eradicată în Uniunea Europeană de jumătate de secol. E un miracol că numai 64 de persoane au murit la Colectiv. E un miracol că mii de bolnavi de cancer nu au astăzi în România medicamentele necesare. E un miracol că numai 225.000 de copii se duc, zilnic, flămânzi la culcare. Și un miracol că, zilnic, numai 200 de români îşi pierd viaţa doar pentru că au avut neșansa să se interneze în vreun spital din România.”

200 de români mureau zilnic în 2018 din cauza infecțiilor luate în spitalele din România. Credeți că au dispărut numai că a venit pandemia de SARC-COV-2?

Cum v-am mai zis: câte un avion cu 200 de pasageri la bord, se prăbușește zilnic în spitalele din România. Sunt morți individuale, pe întreg teritoriul Patriei acesteia cuprinse de nepăsare. Fără să fie adunați și puși grămadă în fața ochilor românilor, sunt morții nimănui. Dar, dacă s-ar prăbuși pe un aeroport, atunci ar fi tragedie națională. I-am vedea pe toți papagalii politici și pe comentatori hăulindu-se și smulgându-și cămașa de pe ei, deplângând tragedia. Așa, e doar o simplă statistică a hoției și imposturii din sistemul de Sănătate.

De ce nu se fac raportări zilnice pe tembeliziuni și pe astfel de decese? Să vadă românii pentru ce sunt impozitați și plătesc atâtea sporuri, salarii și pensii nesimțite, unor nesimțiți care nu-și fac datoria?

Câte morți s-au consumat în 2020, încă se mai consumă, așa ca moartea domnului Nagy, mascate în COVID-19?

Eu am obosit să mai am întrebări, iar spitalele de stat din România ar trebui să poarte inscripții la intrare: ”Lăsați orice speranță, voi, cei care intrați!”

Și, gata!

Adauga comentariu