Lasă primăria pentru a-şi îndeplini visul? Emil Boc, campion la Wimbledon în 2025?

Sala Polivalentă a fost ticsită în acest weekend, cu ocazia meciului demonstrativ dintre Simona Halep şi o puzderie de alţi tenismeni mai mult sau mai puţin relevanţi.

Cert e că între familia Halep şi Emil Boc s-a legat deja o importantă prietenie, care poate fi exploatată pe îndelete în scop electoral.

Astfel, nu a mirat pe nimeni când la finalul „meciului demonstrativ” dintre eternul primar şi Stere Halep, tatăl Simonei, din gura machidonului au ieşit următoarele cuvinte: „Clujenii au un primar de nota 20 şi vă doresc să îl păstraţi”.

Doar că, Stere Halep va fi dezamăgit. Conform surselor Ziar de Cluj, Emil Boc cochetează cu ideea de a începe o carieră în tenisul profesionist. Pentru început, va primi un wild card la un turneu patronat de Ion Ţiriac, după care va ataca gloria pe iarba de la Wimbledon. Iar cine se îndoieşte că iarba are secrete pentru primul cosaş al Clujului, îşi face iluzii. Galeria de la primărie e în stand-by, ca să fim înţeleşi. În spiritul de fair-play al acestui sport, îi dorim mult succes!

 

Adauga comentariu