Lady Cat - cafeneaua cu pisici - si-a anuntat inchiderea. Se cauta foster pentru "super eroii" ramasi

La jumatatea lunii iunie 2016, dupa multe peripetii prin care a trecut cafeneaua Lady Cat, prima cafenea cu specific felin din Municipiul Cluj-Napoca, au aparut si primele informatii cu privire la o posibila inchidere a cafenelei. Pe pagina de Facebook a locatiei, reprezentantii au declarat ca din cauza lipsei de clientela vor fi nevoiti sa inchida localul la finele lunii august. Pe atunci, datele erau incerte si se incerca o resuscitare a localului, cu orice pret. Desigur ca intre timp au aparut si speculatiile, lumea fiind ingrijorata sa nu fie din nou probleme autoritatile, asa cum s-a mai intamplat. Pe atunci, Lady Cat a precizat clar ca nu e vorba de nicio piedica pusa de nimeni ci ca, din pacate, afacerea are de suferit enorm din cauza lipsei de clientela.

"Momentan nu se inchide nicio cafenea. Ma lupt luna asta sa fac ca proiectul sa mearga in continuare. Pe partea de adoptii stam exceptional de bine si ne luptam sa ajutam cat mai multe cazuri. Dar pe partea de clienti, ca si in momentul de fata, in timp ce va scriu, cafeneaua este goala. greutatile pe care le intampin in momentul de fata sunt strict din punct de vedere financiar, care tin de intretinerea cafenelei si investitia in salvarea unor noi cazuri. Momentan ne-am oprit din a mai prelua alte pisici, incercam in schimb sa ajutam cu promovarea. Daca pana acum, jumatate din cheltuieli le-am acoperit din banii personali, din pacate incepand de luna asta, am cam ajuns din pacate la limita posibilitatilor." au declarat in 15 iunie pentru Ziar de Cluj, reprezentantii lady Cat.

Intre timp, s-au facut multe. S-a incercat, s-a reorganizat, s-au organizat diferite evenimente, insa nimic nu a avut succes. Motiv pentru care, in cursul zilei de ieri, reprezentantii Lady Cat au anuntat pe pagina oficiala de facebook a cafenelei ca aceasta se va inchide mai repede decat s-a preconizat initial. 

"Din pacate inchiderea va fi putin mai repede de data anuntata. Pana la sfarsitul saptamanii urmatoare va rugam sa ne ajutati! Pentru ultimii nostrii super eroi ramasi cautam familii sau persoane disponibile sa ne ajute cu foster! Va rugam distribuiti si va multumim!"

De lunia viitoare usile cafenelei vor fi inchise. Potrivit Lady Cat, se doreste o reprofilare, asa incat, speram sa primim cat mai curand vesti bune cu privire la un nou local, un nou specific si o noua locatie a acestuia, de data aceasta mai inspirata. Pana atunci, insa, e imperios ca pisicile ramase in cafenea sa isi gaseasca un stapan sau un foster cat mai urgent. In momentul de fata, de la data publicarii anuntului oficial de inchidere, lumea nu s-a prea inghesuit la adoptat pisici.

Cei care doresc pe ultima suta de metri sa viziteze cafeneaua sau chiar sa adopte un mic erou flocos, pot gasi mai multe informatii pe pagina de Facebook a cafenelei.

Comentarii

marean

28.07.2016 14:50

Pentru ca toata lumea isi doreste sa bea o cafea intr-un loc plin de par de pisici, nu vreau sa fiu rau dar era foarte evident ca nu poti combina servitul cafelei si a mancarii cu animale de companie. In felul asta afacerea ei s-a adresat unui numar restrans de potentiali clienti, de ce sa renunti la un procent asa mare de clienti?

Adauga comentariu