Lacul din Gheorgheni, pe modelul green: Seamănă cu o mlaștină. Cine nu își face treaba ar trebui tras la răspundere

Unul dintre cele mai frumoase lacuri din cartierul Gheorgheni a fost lăsat în uitare. Pe modelul Clujului verde, lacul aduce mai degrabă a mlaștină, fiind împânzit de vegetația subacvatică. Din nefericire, într-un stil ardelenesc tipic, atunci când e de muncit toți își pasează responsabilitatile, dar când e de făcut poze și promisiuni electorale, toți se bagă în poză...


„Lacul de la Iulius Mall este un loc de agrement foarte frumos, ales de mulți clujeni. Doar că lacul ar trebui îngrijit.

Nu am observat nici un interes în acest sens. Acum este invadat de vegetația subacvatica, astfel că nici rețele, nici pescărușii nu mai vin pe lac.

Lacul seamănă cu o mlaștină.

Nu știu cine are în administrare lacul, dar nu își face treaba și ar trebui tras la răspundere.

Aceasta stare de fapt nu este de azi, de ieri”, notează un clujean pe un grup civic de socializare.

Comentariile clujenilor surprind nepăsarea autorităților:

„Într-un oraș supraaglomerat azi mâine o să ne înecăm în gunoaie!”

„Dragare..... am primit un raspuns la un moment dat de la un inalt angajat al primariei:”stim!! Solutia e dragarea.Dar unde sa ducem gunoiul???”

„la Răchițele!acolo trebuie dus”.

„Fix poza asta mi-a sărit în minte. Când era vorba de PR totul funcționa perfect, când e vorba de management real, cu grijă la parametrii ecologici deja nu ma' mere” - au fost doar câteva din comentariile clujenilor.

Într-un exercițiu de PR, Emil Boc a participat cu mai bine de un an în urmă la o acțiune de populare a lacurilor cu pești:

Acum, unul dintre cele mai frumoase lacuri din cartierul Gheorgheni a fost dat uitării de autorități

 

 

 

Adauga comentariu