Lacul 3 Gheorgheni, o zonă superbă, ignorată de autorități. Cum ar putea fi amenajat locul într-un parc adevărat

Comentarii

proprietar

24.04.2017 19:06

Stimate Domnule aritect, Dan Clinci va rog sa imi raspundeti pe ce va abazati cand afirmati citez:;Este foarte greu sa negociezi cu toti proprietarii: Stiti sau aveti informatia ca mcar s-a incercat a se negocia ceva? A fost cautat macar un proprietar in legatura cu aceasta problema? Este normal  sa nu se stea de vorba cu acei proprietarii care au declarat ca: citez NU se opun realizarii parcului cu conditia unei despagubiri juste:Nu cred ca iainte de a face afirmatii ati avut macar curiozitatea sa va documentati putin!Sigur ca sasa cum tot Domneavoastra declarati: citez: lupta merita purtata pentru-ca terenurile au potential.Sa va fie rusine DOMNULE ASA ZIS ARHITECT!  De ce este nevoie de o lupta? daca nu pentru a lua acele terenuri pe sume derizorii! Ma intreb ce ati face daca cineva v-ar lua astfelun bun propriu ba mai mult v-ar purta o lupta? De ce faceti afirmatii in necunostinta dce cauza?Va doresc sa treceti prin ce trec si acei proprietari Dumnezeu sa va dea acest bie!  

jourconi adrian

05.07.2018 21:00

lasati ca pun mana niste neghiobi si il vor ingradi in curand 

Vasile

25.04.2017 13:52

Toți fraierii au pus mana sau au moștenit diverse terenuri. Păcat. Înainte de 89 când totul era al statului român și nu al tuturor fraierilor era mult mai curat și mai bine. Acum tot fraierul este proprietar de terenuri și nici nu face nimic cu ele, dar nici nu lăsa pe alții să facă. Mare păcat democrația asta prost înțeleasă.

Andrei

26.04.2017 01:25

"clujenii fie aleg să se plimbe în zona Lacului 1, de lângă Iulius Mall, amenajat frumos"Poate jumatate de lac e amenajat frumos.

phantom

26.04.2017 11:06

corect..doar ce tine de iulius mall e amenajat..primaria nu a facut nimic pe partea opusa

jourconi adrian

05.07.2018 21:07

am o intrebare simpla daca lacul 3 gheorgheni este in administratia ajvpscluj de ce mai trebui un abonament de 60 de lei pe langa permisul de 100 de lei pentru pescuit recreativ achitat tot la ajvps cluj 

Adauga comentariu