La vremuri noi, tot noi. Firma Clau Company continuă să câștige contracte prin încredințare directă de la Primăria Florești

Ziar de Cluj a semnalat și anterior că schimbarea administrației din Florești nu a însemnat și că firmele de casă, abonate la banii publici obținuți prin încredințare directă, au rămas fără aceste importante surse de venit. 

După o altă firmă „de casă”, Clau Company, continuă să obțină de la Primăria Florești contracte fără licitație. După ce anul trecut a obținut cinci contracte pentru întreținere spații verzi, toaletare de arbori și furnizare și montaj de coșuri de gunoi stradale în valoare de aproximativ 250.000 de lei, în 2021 firma mai reușește să  obțină două contracte pentru egalaj și toaletare arbori și cosit întreținere și amenajare spații verzi în valoare de 185.000 de lei. 

Tot în 2020, firma a reușit să obțină un contract în valoare de 134.400 lei pentru modernizarea stațiilor de autobuz din comuna Florești. 

Firma Clau Company administrează pensiunea Minodora din Gilău și are drept obiect de activitate „hoteluri și alte facilități de cazare similare”.

Firma este deținută de Ignat Gheorghe și Ignat Minodora Elena, cei doi având pensiunea Minodora din GIău. În 2019 au avut o cifra de afaceri de 209.729 de euro și profit de 54.065 de euro.

Ignat Gheorghe este asociat într-o altă firmă, Roturist SRL cu liberalul Gabriel Moldovan, consilier local în cadrul Consiliului Local Gilău. Firma Roturist SRL a declarat ca ar avea ZERO cifră de afaceri încă de la înființare. Firma a funcționat pe pierderi până în 2014 când profitul declarat în fiecare an a fost tot zero. 

O fi având comuna Florești un nou primar, însă acesta este tot liberal, astfel că are grijă în continuare de firmele de casă apropiate partidului. 

 

 

Adauga comentariu