La un pas de explozie! Un camion a luat foc în apropierea unor saci de azotat și 10 tone de motorină

Pompierii au intervenit de urgență pe strada Dumbrava Roșie, din municipiul Dej, după ce un camion a luat foc, iar în apropierea acestuia se afla un palet cu saci de azotat și un rezervor cu 10 tone de motorină. Aceștia au asigurat lichidarea rapidă a flăcărilor și evitarea propagării lor mai departe de limitele în care au fost găsite.

„O intervenție mai deosebită a avut loc astăzi pentru stingerea unui incendiu, care a cuprins un camion pe strada Dumbrava Roșie, din municipiul Dej.
Alerta a fost dată în jurul orei 12.40, iar pentru lichidarea focului, care se manifesta în curtea unui operator economic, au fost dislocate două autospeciale pentru stins incendii. 
Forțele de intervenție au găsit capul tractor al camionului cuprins în totalitate de flăcări, cu posibilitatea de a se extinde la un alt camion, dar și la alte obiective din curtea operatorului economic, între care un rezervor de cca 10 t de motorină și un palet cu saci de azotat de amoniu (se aflau la cca 7m față de focarul incendiului).
Un șofer din cadrul operatorului economic a reușit să evacueze camionul la care era în apropierea incendiului și a reușit să evite propagarea arderii la acesta.
Nu au fost persoane rănite ca urmare a acestui eveniment, iar cercetările preliminare au indicat ca și cauză probabilă o defecțiune la instalația electrică a camionului”, arată cei de la ISU Cluj. 

Adauga comentariu