La un analfabet vine un arab: "Senatorule, sunt neam de beduini, dar limba română mai bine ca tine o știu”

Consilierul local PNL, Bashar Molhem îl trage de urechi pe senatorul PSD Cluj, Vasile Ilea. Ca de la un politician la altul, Bashar îl ia peste picior pe distinsul senator Ilea, pe bună dreptate. Iată și comentariu savuros făcut de liberal împotriva laudelor agramate și deșarte ale parlamentarului: 

Din politețe am vrut să mă abțin, dar tot trebuie să întreb. Senatorul PSD, Vasile Ilea, cu ce s-o ocupa zilnic de are timp să întindă pe facebook un așa roman din care nu reiese decât lipsa de logică…și de gramatică. Nu e prima oară când se întâmplă. 
Cui îi folosește să citească : ”din punctul de vedere al colectării”, „reacție dură vizavi de…”, ”distractiv vizavi de…” Multi ”aviz” si ”vizavi”, mult nimic pe lângă argumentul care ne omoară cu râsul: „levigatul de la Pata Rât a apărut în urma lucrărilor de închidere neconforme”. Hahaha, cum, cum? Oare au cărat constructorii levigatul la Pata Rât #noapteacahoții? D-le senator, nu prea cred că puteți scrie dvs. prostiile astea. De fapt, și dacă le scrie altcineva, iar dvs. numai le semnați, e la fel de rău. Mai bine v-ați ocupa să-i sprijiniți pe cei de la Consiliul Județean, cu siguranță ar fi mai util pentru Cluj. Dacă nu sunteți în stare, măcar faceți liniște, alții chiar au nevoie să lucreze.

Comentarii

Ali Baba

04.10.2017 12:29

 Dl Bashar ar trebui sa își facă treaba in Consiliul Local Cluj Napoca! Din câte știu de când este consilier nu a luat niciodată  cuvântul, zero amendamente, zero propuneri, zero intervenții.Poate ca e mai talentat la scris, cine știe.Dacă asta reprezintă PNL Cluj, atunci e dezastru.   

Iuga

04.10.2017 14:15

Tare Bashar asta! Are perspective de viceprimar. 

Vlad

04.10.2017 13:23

S-au activat PSDistiii!Nu le place cand cineva le arata ca sunt prosti.Sunteti prosti ingramaditi, si hoti.Un partid plin de interlopi

Iuga

04.10.2017 13:45

Săracul PNL Cluj!!!Habar nu au de administrație locala, puși pe afaceri doar. Nici un Consilier local din vechiul PNL nu contează. Poate cel mai puțin Bashar. In schimb se aude ca e foarte prezent in viața de noapte a orașului. 

Adauga comentariu