La spartul târgului, după ce s-a găsit o rezolvare, Klaus Iohannis se bagă în seamă în disputa Emil Boc - Vlad Voiculescu, să ne spună că respectarea Legii e o problemă "fictivă"

După ce ieri, primarii de municipii au avut o discuție pe tema finanțării centrelor de vaccinare cu ministrul Finanțelor, Alexandru Nazare, şi s-a căzut de acord ca cheltuielile cu centrele de vaccinare să fiei suportate de la bugetul de stat, Guvernul urmând să emită o ordonanță de urgență (legală de data aceasta), în acest scop în această săptămână, s-a trezit din tăcere şi preşedintele Klaus Iohannis, să-şi dea cu părerea pe subiect. 

Șeful statului a afirmat că „nu sunt probleme reale, sunt probleme fictive”, folosite de politicieni pentru „a ieși în față”.

E normal pentru un individ căruia i s-a luat prin sentinţă judecătorească o casă obţinută prin fals şi uz de fals să considere că încălcare Codului penal este o "problemă fictivă". Doar pentru speranţa de premier a Grupului de la GRIVCO şi Constituţia a fost în 2012 ceva peste care s-a putut trece cu uşurinţă în iureşul dat de Uniunea Stalinist Leninistă împotriva instituţiilor statului de drept. Aşa că de ce să ne mirăm de reacţia de la spartul târgului?

Şi cum să nu-i tragă el o copită celui care i-a fost duşman politic în 2012 şi care acum îi contestă Guvernul şi să nu-l acuze că folosite false teme ("fictive") pentru „a ieși în față”?

Cică, ne-a luminat Ciolannis, ieri, în conferinţă de presă: „Nu cred că aceste probleme vor pune în pericol succesul campaniei de vaccinare, cum ele nu sunt probleme reale, sunt probleme fictive, prin care probabil unii au crezut că este posibil să se profileze un pic în plus. Cum nu mai avem campanii electorale, trebuie să găsească politicienii alte metode de a ieși în față”.

Cum ziceam, după ce s-a căţărat de două ori în mandat pe tema anti-corupţiei şi a pericolului iminent pe care-l reprezintă împotriva statului de drept Peee Seeee Deeee, Klaun ne spune că respectarea legii e o problemă fictivă.

Adauga comentariu