La show-ul Dimitri Vegas & Like Mike de la Untold, doar cine e construit din beton armat nu a exclamat “Incredibiiiiil, cât e de tareeee!”

Comentarii

unu'

05.08.2017 16:38

Nu pot pricepe în ruptul capului cum unul care freacă platane e el marea vedetă și nu compozitorii "hiturilor", sau interpreții lor. Prezic că până în 10 ani, vor deveni vedete niște roboți AI compozitori și că vor exista destui idioți care să-i aduleze.

Oana

05.08.2017 18:03

"Sit the fuck down!" "Sit your fucking ass down!" Si "Stay low, Romania!", serios, Gabriela Dragota? Asta a fost apogeul acestui "concert", cu hiturile altora, remixate? Iar publicul se executa si ovationeaza in delir, fericit ca este insultat de insusi Dimitri Vegas? Hello! Pe ce lume traim? Si dupa aia se ofenseaza ultrasii Untold cand sunt suspectati de deficit de sinapse. Incerc sa-mi imaginez cum am fi reactionat noi, publicul, daca ne-ar fi zis una ca asta Dave Gahan sau Martin Gore, saptamana trecuta, la concertul lor. Dar gusturile nu se discuta. Stilul e omul. Se numeste respect pentru publicul care cumpara bilete ca sa asiste la prestatia ta. Dar o fi fost o licenta poetica, mai stii, iar eu, ca o scorpie needucata ce sunt, n-am sesizat aceste subtilitati dj-esti de vocabular, marcat de cate-un fuck la fiecare trei cuvinte. Au mai evoluat un pic grecii, de la malaka la fuck, ce sa spun, nebanuite sunt caile artei. Ca sa parafrazez, cred ca fiecare public isi merita artistii. Dar chiar sa picam in halul asta pe spate si sa scriem un articol de doua pagini despre asta? Sit the fuck down, serios, oameni buni? P. S. Domnul primar, doamna sa si ceilalti stalpi ai comunitatii VIP sezura oare the fuck down cand le ordona Dimitri? Hai, distractie placuta la Untold. To be continued.

Gabriela Dragotă

06.08.2017 12:40

Serios, Oana, mă faci proastă și pe mine și pe alți câțiva zeci de mii de oameni? Și de ce? Pentru că am fost/au fost la un eveniment pe care nu îl înțelegi? Gusturile nu se discută, dar îți dai cu părerea și faci pe educata și pe rafinata din punct de vedere muzical. Știi tu cumva ce muzică mai ascult eu și restul publicului, știi tu la ce concerte am mai fost eu și restul? Eu am un termen de comparație când scriu aceste rânduri pentru că nu sunt atât de "educată" ca tine încât să merg doar la Depeche Mode și după aia să arunc cu rahat în ceilalți ale căror gusturi le "respecți". Ce să facem? Unii nu suntem așa stilați, suntem mai din 2017 și înțelegem un fenomen, care se numește EDM.

Și da, scriu câte pagini consider că merită un eveniment. Nu ești obligată să citești. Îl poți alege pe Pleșu, pe Kant...Sau ăștia erau DJ? Parcă mixează azi Kant.

Remy

05.08.2017 19:07
Dacă produci ceva de calitate dar nu cumpără nimeni produsul, ai sa mori de foame cu el cu tot. Așadar Djii sunt vedete pt ca fac spectacol luând sampleuri (bucăți) din piese de succes pe care le pun într-un context și împreună cu inginerii de sunet si lumini creează spectacolul. De aceea sunt adulati. Dau consultanță dacă este nevoie de mai mult despre astfel de evenimente...

Adriand

06.08.2017 08:48

Toate le inteleg,Ca mai trebuie si distractie ,chiar daca asta duce la terorizareaa jumatate din Cluj.Clujenii au platit impozite ca sa fie terorizati in propriile case de vacarm si in propriul oras de aglomeratia creeata, asta este ,suntem masochisti. Ceea ce a depasit total intelegerea mea ,a fost : ce facea helicopterul acela ,care la ora 7 dimineata in sfanta zi de duminica si sfanta sarbatoare a schimbarii la fata se rotea deasupra Clujului , facand un zgomot mai mare decat tot ceea ce s-a auzit pana atunci.Oare ce vedea el din inaltul cerului ,atat de important incat a trezit si pe ceilalti locuitori care mai reusisera sa doarma?Daca are cineva o explicatie , astept cu nerabdare sa mi-o impartaseasca.

Alex

06.08.2017 08:51

Oana, respect.

Un barbat

07.08.2017 21:26
Parerea Mea .... este;;;NEBUNI DE LEGAT SI    bocul   ,, Clujului va pierde enorm din voturi asa cum a pierdut si faimoasa  aurelia cristea ,,cu Legile  ei ,,intelijente ,, SA-L DUCA DRACULUI DE ,,ZDRANGANEALA   ,IN PADURE ,PE CAMP , IN PUSTIU ,, SI SA NU MAI ,,NE SPARGA LINISTEA  SI URECHILE  ,CU NEBUNIA  LOR ,, DE DOBITOCI ,,

Adauga comentariu