La sesizarea Ziar de Cluj, Poliția le-a amendat pe casierele Primăriei care purtau masca sub nas chiar sub nasul lui Emil Boc

Ziar de Cluj a scris în data de 17 noiembrie faptul că, contrar legii, la Primăria Cluj-Napoca unele casiere poartă masca sub bărbie, expunându-i pe contribuabili riscului infectării cu noul coronavirus. Fotografiile realizate la mijlocul lunii trecute au făcut obiectul unei sesizări trimise către IPJ Cluj, DSP Cluj, dar și Primăriei Cluj-Napoca, pentru ca Emil Boc să afle că în ograda sa angajații nu poartă mască, zădărnicindu-i astfel eforturile instituționale de luptă contra COVID-19 și pe cele de necarantinare a Clujului.

Poliția Municipiului Cluj-Napoca ne-a transmit astăzi faptul că le-a amendat pe cele două casiere ale Primăriei care purtau masca necorespunzător. Practic, nu o purtau, fiindcă masca purtată sub bărbie este ca un prezervativ purtat pe testicule:

„În urma verificărilor efectuate cu privire la faptul că în clădirea Serviciului Taxe și Impozite din cadrul Primăriei Cluj-Napoca, două angajate nu poartă corespunzător masca de protecție, vă aducem la cunoștință faptul că persoanele în cauză au fost sancționate contravențional în conformitate cu prevederile art. 65 lit. H din Legea 55/2020”, ne-au transmis reprezentanții Poliției, prin adresa semnată de șeful Poliției Municipiului, Comisar șef  Ciprian Vasile Rus, și de Șeful Secției 1 Poliție, Comisar șef Ovidiu Mircea Miclea.

Și Direcția de Sănătate Publică a județului Cluj, sesizată de Ziar de Cluj că angajații Primăriei Cluj-Napoca nu poartă mască de protecție, expunându-i pe contribuabili riscului infectării cu noul coronavirus, a întreprins verificări la sediul Primăriei de pe strada Moților nr. 7, constatând că „există personal care nu respectă măsura de purtare corespunzătoare a măștii de protecție”, aplicând măsuri contravenționale față de cele constatate:

Primăria Cluj-Napoca este condusă de către un primar liberal, iar guvernul liberal este cel care a impus purtarea obligatorie a măștii în toate spațiile publice.

În urma măsurilor dispuse de autoritățile liberale, sute de mii de români au fost amendați până în prezent pentru nerespectarea reglementărilor legale impuse în pandemie.

Puterea exemplului personal ar fi fost poate la fel de eficientă ca și amenzile, pentru a-i face pe români să respecte măsurile de prevenire și de combatere a COVID-19. Numai că exemplul angajaților lui Emil Boc nu este de urmat. Vorba aia: „fă ce zice liberalul, nu ce face liberalul...”

Adauga comentariu