La restaurantele Yummy Yang din Vivo! si Iulius Mall, chinezoaicele fac evaziune fiscala ZI DE ZI!

In speranta ca un inspector anti-frauda mai zglobiu din Cluj isi face treaba pe la Iulius Mall sau Vivo!, poate se abate putin si pe la restaurantele Yummy Yang. Acolo, o mana de romanasi de-ai nostri sunt aspru supravegheati de niste mamashe chinezoaice cu fete de asasin care pazesc casa de marcat. O pazesc nu care cumva sa nu fure angajatii, ci nu care cumva sa marcheze ceva. In aceasta seara, o tantica cu ochi migdalati din Iulius s-a uitat ca o vita cu ceapa la noi cand i-am cerut bonul. Asta dupa ce, cu un gest languros, a deschis sertarul de la casa de marcat si a dat restul.

Stim ca prin acest rautacism ii alertam pe chinezoii nesimtiti care fac evaziune zi de zi la Yummy Yang. Acum ca am scris, vreo cateva zile, o sa stea smirna si o sa dea bonuri. Dar ii transmitem inspectorului ANAF ca asta nu va dura mult. Asociatii Yummy Yang, YANG JUNGUI si YANG QUNYONG, fac asta de ani de zile. Fura pe rupte. 

PS: Pentru inspectorul ANAF: Firma se numeste PROINVEST 2000 SRL, e din Orastie.

PS1: N-ar strica niciun control DSV pe acolo. Ultima oara cand am trecut prin spatele bucatariei, o tantica asudata batea niste "jita" stand in genunchi pe dusumea, cu lopitaul asezat pe un prosop. Prosop asezat pe o dusumea jegoasa.

 

Comentarii

Zvc

13.09.2017 01:43

:-))))
Exact asa i pe acolo :-)))

Ducu

13.09.2017 09:21

In ceea ce priveste bonul fiscal, povestea e identica si la magazinul chinezesc de la etajul complexului Winmarkt (Big) Manastur !!!

ClientZ

13.09.2017 11:50

Sa nu vorbim de faptul ca nu merge pos-ul in nici un weekend ... e oprit intentionat pentru a nu fi nevoiti sa scoata bon, multi clienti se trezesc la casa cu produsele comandate si cu faptul ca nu pot plati cu cardul, se imprumuta intre ei iasa scandal, situatii jenante. Inca un lucru, te fura la gramaj, pune rapid pe cantar si orezul si restul produselor sa nu apuci sa vezi gramajul, de cate ori i-am confruntat au fost nevoiti sa mai adauge inca 30-40 gr dinc e au furat.

Ying si Yang

13.09.2017 12:09

Pai e destul de simplu. Nu mai mancati acolo..

vio

13.09.2017 13:47

Am lucrat la Yummy Yang si mananc in continuare la ei si nu cred ca am vazut vreodata ceva din ceea ce  descrieti in acest articol.Chiar si dupa ce am plecat de acolo  am primit mereu bon de casa,iar la cantitate  se pune chiar in plus nicicum in minus.Cred ca este doar o rautate din partea celui care a scris acest articol.Pos-ul a mers mereu cand am platit cu cardul  ,iar legat de acea tantica care cica batea jita,nu stiu despre cine poate fi vb ,la bucatarie la ei in Iulius sunt doar barbati care gatesc ,o singura femeie la curatenie in week end si restul sunt la servit.deci e clar ca e doar minciuna si rautate din partea  cuiva anume.de ce sa nu ne uitam la ceilalti mai intaii -la Spartan unde doi baieti de la servire /bucatarie se pipaie mereu in spate,iar in fata la tejghea isi bat joc de clienti si ii iau in ras,la mc donald unde niciodata nu primesti bon sau la kfc unde  e o mizerie de nedescris,comentariile sunt de prisos...

Adauga comentariu