La o așa viralizare a articolului de pe Ziar de Cluj, cum să nu reacționeze jegos evazioniștii de la multinaționale și cei pe care îi hrănesc cu firmituri mai generoase, dar cu firmituri?

Așa că ne-am trezit, la grămadă (Ziar de Cluj, publicațiile din Presa Bună, NCN Cluj, NCN, firmele care ne editează), că am fi conectați într-un fel de caracatiță a jurnaliștilor plătiți din banii publici de către PSD, să fim slugi la PSD și Liviu Dragnea șamd. Au însăilat niște date mai vechi despre Doru Bușcu și alții pe 5 kilometri de material și au inserat un paragraf despre o firmă de-a noastră editoare și, gata: QED - sunteți slugile PSD. Au tăbărât toți neantizații mintal ai net-ului să se lege fix de noi. Căci acesta a fost scopul și durata rahatului orcanian aruncat în presă: să arunce în derizoriu o anchetă extrem de viralizată. Că nu toată lumea e proasta sau sluga multinaționalelor, sau a UM Mass Media Noii Securități!

Că Liviu Alexa are dreptate în ceea ce a scris nu mai contează, mânjim securistic și nu mai contează. Procedăm împuțit, securistic, la fel cum îi acuzăm că procedează pe cei pe care îi urâm că nu sunt cu noi, dar împuțiciunea noastră securistică este parfum, că e pentru cauza noastră nobilă #MiSeCuvini.

Prostia e copleșitoare printre cei cu creierul mic dar care cred că îl au mare. Sluga moare slugă proastă, că numai aia știe să fie. Dar, ca orice slugă proastă, vede slugi peste tot în jurul ei, numai în oglindă nu. Din păcate, constatăm din nou că mama proștilor umblă mereu gravidă.

Și numai în capul unor indivizi iremediabil needucați, rămași setați pe “cine nu e cu noi, e împotriva noastră, dușmanul poporului și sigur fură”, o relație comercială este asimilată plății pentru a fi slugă (ratații mintal care au pus umărul la distrugerea Trustului Gazeta nu au învățat nimic din achitarea acestora). Și nu numai din cauză că, majoritatea acestori jegoși (puși numai pe căpătuială într-o țară pe care o consideră bananieră) s-au învățat numai cu sclavi pe care-i sclavagesc (taxă de șmecher, taxă de raft, taxă de morții mamii lor șamd) și care trebuie să tacă de banii pe care-i primesc, ci și din cauză că au suficiente slugi suficient de jegoase încât să le accepte ifosele pentru niște firmituri ceva mai dese, dar, totuși, firmituri.

Ei bine, noi (Ziar de Cluj, Presa Bnă, NCN Cluj și NCN), prin firmele care ne editează, avem relații de afaceri cu toate partidele și cu foarte multe alte firme, inclusiv multinaționale. Dar când greșesc o iau în freză. În stânga paginii e reclama, în dreata este materialul în care li se arată greșeala. Și-l invit pe orice jegos să vină să-mi spună mie că PSD nu și-a luat muie de la mine, Victor Eugen Mihai Lungu, sau de la colegii mei din țară. Cum și-a luat și PNL (chiar și Emil Boc căruia i-am fost foarte apropiat), și ALDE (să zică Marius Nicoară, un alt cândva apropiat, cât și-a luat-o de la mine când a greșit), și USR (cu slinosul de Mihai Goșiu în echipă), chiar dacă sunt prieten cu Emanuel Ungureanu șamd.

Între timp, materialul din Ziar de Cluj se viralizează în continuare, fără să țină cont de bula în care îndobitocitul de rit nou crede că deține dreptatea. Că multinaționalele sunt de treabă, sunt prietenul omului tembel de tip nou, venite fix numai pentru bunăstarea lui personală. Că Klaun Ciolannis își întrerupe concediile cu vacanțele doar ca să muncească pentru amărășteanul de bulă, prostit pas cu pas timp de 4 ani și căruia trebuie să i se dea mișcare din buci în ultimul an, să vadă că Klaunul chiar muncește, se opune, se zbate, face ceva după e a ținut-o tot într-o plimbare până acum. Că PNL nu a făcut USL cu PSD și nu a atacat cu ferocitate instituțiile democratice ale statului în 2007 (în numele lui Dinu Patriciu, un țepar și un tunar de calibru mai mare chiar și decât Voiculescu, dar care a fost iertat de vitele de povară pe care le-a muls, jupuit și opintit în jugul său personal, doar că era, chipurile, liberal). Că PNL nu a încercat o tentativă de lovitură de stat, împreună cu PSD, în 2012, cu Klaunul Ciolannis ca speranța lor de premier. Și că toate acestea, plus multe altele, nu au făcut posibil anul 2018 (an în care soția aceluiași Klaun Ciolannis sfidează invitațiile la DNA, dar, deh, e genunchiul frumos al limbilor administrate cu osârdie de UM Mass Media Noii Securități, își poate permite, o iertăm).

Și că procurorii și judecătorii după ce au fost slugile PCR și au săvârșit toate atrocitățile posibile la comandă, acum, școliți în aceeași depravare de slugă de către vechile slugi, ar fi independenți și nu la dispoziția cui le poate zice să ia poziția de drepți...

Dar ziarul la care sunt redactor șef e vândut PSD. Da, dragi asistați mintal, suntem groaznic de vânduți...

Și n-aș fi avut nimic de comentat dacă proștii familiei evazioniste apelau la un vector mai de încredere ca să ne mânjească cu prostia lor. Dar să apelezi la Sabin Orcan, sugăul de portofel al lui Dinu Patriciu (Puturiciu cum i-am zis eu, cel care a plătit primele asalturi antidemocratice împotriva instituțiilor statului în 2007 și 2012, cel care a inventat USL), sugăul de portofel al lui Adamescu și cel al cărui soție ia sute de mii de euro de la Pandele (de a ajuns să se bată pentru bani cu însuși Mălin Bot), mi se pare absolut hilar.

Dar, dacă tot am ajuns să discutăm despre caracatițe și jurnaliști sub acoperire, discutăm în curând despre UM Mass Media Noii Securități: cine, ce, când, unde, de ce și mai ales cât ca să fie trâmbiță și goarnă de interese străine intereselor noastre în Uniunea Europeană.

Sunt în presă de 30 de ani. Când am intrat eu în presă să-i bat obrazul de kaghebist lui Iliescu și FSN-ului lui, Orcan și gașca lui nu aveau păr în mod natural, că sugeau biberon.

Proștii nu au frontiere și numai li se pare că sunt de-o parte sau de alta a vreunei ideologii. Sunt proști și atât, indiferent că #rezistă sau #suntmândridetemirice.

Adauga comentariu