La multi ani, Mihaiela, prajitura mea!

Senatorul Alexandru Cordos a uitat, probabil, ca sotia sa se afla in arest la domiciliu si nu in arest preventiv. Altfel nu se explica de ce, la sfarsitul saptamanii trecute, acesta a tinut sa-i ureze “La multi ani” pe pagina sa de Facebook si nu in persoana arestatei sale sotii.

“Cu ocazia zilei de nastere a fiului meu Andrei Alexandru si a sotiei mele Mihaela le doresc sanatate, fericire si implinirea tuturor dorintelor alaturi de cei dragi! La Multi Ani!”, a scris senatorul pe wall-ul personal.

Sau, poate, in calitatea sa de arestata, doamna Cordos nu mai are voie nici sa vorbeasca, de frica sa nu-i scape vreo “prajitura”. Asa ca se rezuma la a-si scrie unul altuia mesaje si urari in vazul lumii, ca sa nu se mai oboseasca procurorii sa le descifreze mesajele codate.

Pe cand o demisie pe Facebook, domnule senator Alexandru Cordos?

Comentarii

dixi

09.06.2015 21:03
Dl. Alexa, v-au expirat subiectele de discutii senzationale, de va legati taman de demisia dl.senator Cordos de pe facebook? Va sugerez sa analizati si dvs. asa cum au facut si altii activitatea parlamentara si sa o faceti publica cititorilor dvs si cu siguranta daca judecati o sa va schimbati opinia.P.S. Faceti acest lucru in paralel cu activitatea d-nei vanzatoare de la aprozarul din Huedin (Aurelia Cristea) si faceti un scor. Astept cu nerabdare scorul corect . Numai bine

Adauga comentariu