La multi ani, domnule Liviu Neag!

Astazi, este o zi de mare sarbatoare, o zi a soarelui, o zi a implinirilor astrale. Poate ca Dumnezeu a ales in mod special aceasta zi pentru un om deosebit, un manager bun, un economist bun, un strateg urban bun: Liviu Neag.

In calitatea sa de director al Companiei de Transport Public Cluj, functie pe care o indeplineste inca din Evul Mediu, domnul Neag vegheaza minut de minut, secunda de secunda, la bunastarea mobilitatii urbane a orasului. In creierul sau, traseele se imbina cu o harta a mintii pe care zburda voioase troleele si autobuzele, ca intr-un gipies mental ce il face pe acest om UNIC.

De aceea, noi, colectivul redactional de la Ziar de Cluj, va dorim La multi Ani, domnule DIRECTOR! Sunteti un OM... sunteti singurul om din orasul asta care refuza sa isi depuna de circa 14 ani, da, atatia se implinesc azi, de cand va pisati pe lege si nu va depuneti declaratia de avere. 

Este un gest curajos si minunat care ne arata cat de tare sunteti, cat de smecher, cat de suprem: daca nici ANI nu va poate sta in drum, daca nici LEGEA nu va ajunge la bracinar, inseamna ca se poate, iar dumneavoastra sunteti dovada vie ca e asa!

14 ani. Ce repede au trecut! Mai ieri ii dadeati limbi in cur lui Funar, astazi, ati crescut mare, ii dati limbi lui Boc. Intrerupem aici aceasta scrisoare de recunostinta, ne podidesc lacrimile emotiilor...

Adauga comentariu