La înregistrare, Untold le cere festivalierilor CNP-ul. Au dreptul organizatorii Untold să colecteze astfel de date cu caracter personal?

Comentarii

Nelu Santinelu

03.08.2017 18:54

Probabil tovarasul Emil Boc avand CNP-urile festivalierilor, va verifica daca fiecare participant clujean i-a dat votul la urmatoarele alegeri. Oricum, acest festival este anume facut sa aduca voturi tovarasului primar, dar si importante sume de bani, caci altfel nu i-as vedea rostul. In alta ordine de idei, acest festival de asa-zisa "muzica" de schije, sunete electronice si alte efecte sonore perturbante, este o nenorocire auditiva, o voma fonica asupra omului de rand. Ma ingrozeste numarul persoanelor participante, ma ingrozeste lipsa de cultura, decadenta la care s-a ajuns ca cineva sa guste asemenea schije sonore apocaliptice, facuta de niste asa-zisi DJ-i a caror pregatire muzicala cred ca nu este departe de niste turnatori de la otelaria Galati sau niste ciocanari de la CFR. Niste indivizi extrem de bine mediatizati, ce apasa pe niste butoane inconjurati de o atmosfera precum "Razboiul Stelelor", ce nu creeaza nimic, ei doar apasa pe butoane conectate la niste inginerii ale secolului 21. Asta e muzica de la UNTOLD! Asta este nivelul petrecaretilor de la acest festival, asta este CLUJUL lui Emil Boc!  Insa... de asta e nevoie ca si politician: MULTISI PROSTI!!! Pe asta se bazeaza un politician nemernic, uns cu toate alifiile! Iar daca publicul de 18-30 ani este cucerit de UNTOLD, pe pensionari ii cucereste cu abonamente gratuite la transportul lui NEAG! Si uite asa.... BOC PRIMAR PE VIATA!!!

milica

03.08.2017 19:52

Tot tambalaul se face fiindca se stie ca nu vor fi nici un fel de urmari asupra organizatorilor, sunt altii in spate care, la fel ca si la Caritas (sau tot ei) au de umflat banu' greu! Si da, imaginati-va pe ce sume se vor vinde datele personale complete ale vreo 300.000 de talambi catre alte firme straine interesate de comportamentul de consum! Adica si footuti,si batuti (de soarta) si cu banii luati! Da, dar ce s-au distraaaaat! 

Jesus

03.08.2017 21:33

In numele Tatalui (BOC)Al Fiului (BUTA)Si al Sfantului Duh (BANUL)ARMIN!!!

bula

03.08.2017 21:56

asta o sa fie ultimul an in oras.

Popescu raul

07.08.2017 17:44

Stiu organizatorii ca peste drum de festival este spitalul de copii cu diverse suferinte.

Adauga comentariu