La finalul stării de urgență, clujenii pot admira noile șantiere ori se pot plimba pe străzile fără trotuare

După două luni de izolare la domiciliu, perioadă în care clujenii au putut admira vizitele virtuale ale primarului Boc prin viitoarele parcuri ori cele peste 100 de imagini cu lalelele înflorite, acum se vor putea bucura în voie de noile șantiere deschise de administrația locală. Desigur, cele 2 luni de blocaj, în care clujenii au fost somați să stea în case, sub amenințarea unor amenzi uriașe, declarate neconstituționale între timp, nu au fost suficiente pentru administrația locală astfel încât să realizeze diverse lucrări de întreținere și modernizare a infrastructurii din zona centrală a orașului.

Abia acum, când starea de urgență este pe final, iar clujenii tot mai nerăbdători să-și revadă orașul, strada Republicii, situată chiar în inima Clujului, este prinsă într-un amplu proces de modernizare și prostie administrativ birocratică: trotuarele au dispărut peste noapte, iar zona s-a transformat într-un real șantier. 

Desigur, nu doar accesul la Grădina Botanică este dificil, ci mai ales la diversele instituții și clinici medicale din această zonă. 

Așa arată strada Republicii, miercuri, cu doar două zile înainte de încheierea stării de urgență. 

Un șantier de jumătate de metru la intrarea în cladiri.

Prin urmare, persoanele bolnave sau care acuză diverse afecțiuni, nevoite să-și facă drum aici pentru diverse servicii medicale, trebuie să se dovedească și adevărați acrobați pentru a face față șantierelor care au înlocuit trotuarele. 

În starea de urgență, clujenii au putut admira lalelele virtuale ale primarului Emil Boc. Acum se pot convinge singuri care este diferența dintre reclamă și imaginea din teren. 

Adauga comentariu