La Electrica toaleta e doar pentru angajati

Clujenii care au de stat la cozi zeci de minute la sediul Electrica de pe strada Taberei trebuie nu doar sa se inarmeze cu rabdare atunci cand se muta de la un ghiseu la altul pentru un act amarat ori pentru o stampila, ci trebuie sa aiba in vedere si faptul ca nu au la dispozitie o toaleta. Explicatia oficialilor companiei este faptul ca timpul de asteptare nu este atat de mare. Astfel, clientii Electrica nu au decat sa se abtina.

Pentru modificarea unui contract, lamurirea unor erori de facturare sau chiar si pentru simple plati, uneori asteptarea la ghiseele Electrica este de zeci de minute. Daca vreun client are nevoie sa foloseasca o toaleta, compania cu capital majoritar de stat care invarte sute de milioane de lei anual, ofera un raspuns transant: toaleta este exclusiv pentru personal.

“Am avut nevoie sa utilizez baia, dupa ce am stat la coada 40 de minute, ba la un ghiseu pentru o foaie, ba la altul pentru altceva. Cand am intrebat de ce este inchisa usa cu cheie la toaleta mi s-a raspuns ca este strict pentru personal”, ne-a relatat un clujean.

Conducerea companiei a aratat, insa, ca in caz de urgenta accesul clientilor este permis in toaleta angajatilor, fara a preciza cine evalueaza gradul de urgenta.

“In spatiile de relatii cu clientii Electrica Furnizare, modernizate sau clasice, nu sunt prevazute toalete pentru clienti, timpul de asteptare al acestora nefiind de lunga durata. Pentru urgente, oricand, se permite accesul la toaleta personalului de serviciu. Oficiul comercial din str. Taberei functioneaza intr-un spatiu inchiriat, insa sesizarea clientului a fost deja semnalata proprietarului spatiului astfel incat sa existe si acolo posibilitatea utilizarii toaletelor personalului de catre clienti atunci cand se solicita acest lucru.

Regretam incidentul pe care l-ati semnalat, chiar daca izolat, si va asiguram ca angajatii nostri sunt instruiti pentru facilitarea si optimizarea rezolvarii tuturor problemelor clientilor”, ne-a declarat Celina Francu, responsabilul compartimentului de Comunicare Relatii Publice al Electrica Furnizare Transilvania Nord.

Adauga comentariu