La drumurile judetene se munceste de zor

Sase noi drumuri judetene vor beneficia de lucrai de intretinere. Presedintele Consiliului Judetean Cluj a semnat ordinul de incepere a lucrarilor  astazi.

Cele 6 noi "beneficiare" sunt:

1. DJ 161     Gadalin - Bontida
2. DJ 107L   Turda - Sandulesti - Petrestii de Jos - Craiesti - Ciurila – Lita
3. DJ 172A   Limita Jud. BN - Habadoc – Taga
4. DJ 161G   Sucutard - Petea - Palatca - Vaida Camarasu - DN16
5. DJ 161J    Intersectie DJ109C – Rosieni - Geaca - DN16
6. DJ 107N  Gura Rasca – Muntele Rece

Lucrarile de intretinere vor consta in realizarea de plombari, reprofilari ale partii carosabile cu adaos de material, decolmatarea camerelor de cadere, asigurarea esteticii rutiere, taierea de acostamente, decolmatarea santurilor si a podetelor, eliminarea gropilor prin acoperire cu piatra sparta, turnarea de covoare asfaltice, etc.

 „Ma bucur ca am ajuns la acest moment in care lucram concomitent pe nu mai putin de 20 de drumuri judetene care acopera intreg teritoriul judetului. In mod cert nu ne vom opri aici, in perioada imediat urmatoare voi dispune inceperea lucrarilor de intretinere pe alte noi drumuri astfel incat in cel mai scurt timp posibil sa se poata circula in conditii optime pe cea mai mare parte a drumurilor judetene”, a declarat presedintele Consiliului Judetean Cluj, Alin Tise.

Lucrarile de intretinere la toate cele 14 drumuri judetene pentru care presedintele Consiliului Judetean Cluj a dat ordinul de incepere in cursul ultimelor 10 zile au debutat in forta si sunt in plina desfasurare, derulandu-se intr-un ritm sustinut, conform planului de lucrari aprobat.

 

Adauga comentariu