La doi ani de la descinderile DIICOT, producatorii de pui de la Ale Avis si Puiul Regal, sotii Camelia si Gabriel Balas, au cifre de afaceri in crestere, dar profituri tot mici. Ce se intampla cu dosarul DIICOT? Cine plateste pentru denigrarea acestora?

In octombrie 2016, mascati si procurori DIICOT descindeau la firmele mai multor producatori de pui din judetul Cluj pentru presupuse fapte de evaziune fiscala. La acea vreme, lovitura a fost crancena pentru imaginea acestor firme, in special pentru Puiul Regal SRL si Ale Avis, doua societati detinute de clujenii Camelia si Gabriel Balas.

Anii au trecut si firmele au supravietuit socului: impreuna au cifre cumulate de afaceri de aproape 14 milioane de euro, dar profitul le-a fost crunt afectat, abia depasind circa 900 000 de euro pe 2017.

 

Intrebarea care se pune e simpla si de bun simt: ce s-a mai intamplat, domnilor procurori DIICOT, in dosarul de evaziune fiscala? Sunt 2 ani de zile. S-a dispus trimiterea in judecata a celor vinovati sau a fost doar o actiune de imagine menita sa discrediteze niste antreprenori locali?

Adauga comentariu